Mikä on Autosalpa Klubi?

Täältä löydät tietoa Autosalpa Klubista, Klubi-jäsenyyden ehdoista sekä eduista, joita tarjoamme klubilaisille.

Minkä merkkinen auto minulla on oltava, jotta voin kuulua Autosalpa Klubiin? 

Jokainen meiltä uuden tai käytetyn auton ostava asiakas liitetään Autosalpa Klubiin auton merkistä riippumatta. Kun käytät autosi vuosi- ja määräaikaishuollossa meillä, säilytämme Autosalpa Klubin  jäsenyytesi. Katso Autosalpa Klubin ehdot täältä.  

Voinko huollattaa autoni eri pisteessä kuin mistä olen sen ostanut, ja nauttia silti Klubi-eduista?  

Autosalpa Klubin edut ovat voimassa kaikissa Autosalvan toimipisteissä: Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Voit siis ostaa autosi esimerkiksi Tampereelta ja huollattaa sitä Porvoossa.  

Miten saan huollon sijaisauton käyttööni? 

Saat huollon sijaisauton käyttöösi veloituksetta ennakkoon varatun vuosi- ja määräaikaishuollon ajaksi. Sijaisauto mahdollistaa liikkumisesi ja arkiaskareidesi sujumisen oman autosi huollon aikana. Sijaisauton saavat halutessaan myös muut asiakkaat, mutta tällöin auto on maksullinen, alkaen 60 euroa / päivä. Hinta voi vaihdella toimipisteittäin. Varaa huoltoaika täältä.  

Miten saan pakettiauton lainaan?  

Pakettiauton lainaamisen voit sopia oman automyyjäsi kanssa. Voit saada pakettiauton lainaan veloituksetta neljän tunnin ajaksi arkisin kaksi kertaa vuoden aikana. Pidemmät vuokra-ajat veloitamme hinnaston mukaisesti.  

Voinko lainata myös muun haluamani auton? 

Muiden autojen kohdalla vuokraamme sinulle tarpeisiisi sopivan auton edullisella päivävuokralla. Hinnasto ja muut vuokrausta koskevat tiedot löytyvät Klubi-kirjautumisen takaa. Voit olla yhteydessä myyjääsi, joka hoitaa vuokraamisjärjestelyt kanssasi. Auton voit vuokrata enintään kymmenen päivän ajaksi.  

Miten voin hyödyntää Autosalpa Klubin edut? Tarvitsenko esimerkiksi kanta-asiakaskortin? 

Meillä ei ole käytössä kanta-asiakaskorttia. Haluamme pitää klubin jäsenyyden mahdollisimman miellyttävänä ja helppona sinulle. Asioidessasi meillä näemme tiedoistasi heti, oletko oikeutettu Klubi-etuihin.  

Minulla on Volvon kanta-asiakaskortti. Onko se sama asia, kuin Autosalpa Klubi?  

Volvo-omistajille on olemassa oma Volvo-kortti, jolla myönnetään Volvo Auto Ab:n omia alennuksia tai etuja kaikissa valtuutetuissa Volvo-jälleenmyyjien toimipisteissä, kuten Autosalvassa. Volvo-kortti on täysin riippumaton Autosalpa Klubista. Voit siis kuulua Autosalpa Klubiin omistamatta Volvo-korttia, ja sinulla voi olla Volvo-kortti, vaikka et kuuluisikaan Autosalpa Klubiin.  

Mistä tiedän, että olen Autosalpa Klubin jäsen? 

Klubijäsenyys edellyttää, että sinulla on meiltä ostettu auto, jonka vuosi- ja määräaikaishuollot teetät toimipisteissämme. Jos et kuitenkaan ole varma jäsenyydestäsi, niin ota meihin yhteyttä. Me tarkistamme asian ja päivitämme samalla tietosi ajan tasalle. 

Miksi minun kannattaa antaa sähköpostiosoite Autosalpa Klubin käyttöön? 

Lähetämme klubilaisille tietoa ajankohtaisista eduista, tulevista kampanjoista, arvonnoista ja tapahtumista sähköpostiin. Mikäli haluat pysyä ajan tasalla siitä, mitä Klubissa tapahtuu, tarvitsemme toimivan sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite toimii myös käyttäjätunnuksena Autosalpa Klubin sivuille. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, voit lähettää meille uuden sähköpostiosoitteesi osoitteeseen klubi@autosalpa.fi

En saa enää Klubipostia, vaikka kuulun Klubiin. Mistä tämä johtuu? 

Haluamme toimia vastuullisesti ja käsitellä kaikkia asiakastietojamme luottamuksella. Uuden tietosuojalain myötä pyydämmekin jokaiselta Klubi-asiakkaalta kirjallisen luvan sähköiseen suoramainontaan. Luvan saatuamme voimme lähettää sinulle sähköpostilla tietoa uusista tarjouksista sekä klubieduista, kuten ennenkin. Mikäli et ole viime aikoina saanut meiltä sähköpostia, meiltä puuttuu allekirjoitettu lupalomakkeesi. Voit helposti käydä allekirjoittamassa luvan seuraavalla käynnilläsi Autosalvassa. Luvan saat esimerkiksi huollon asiakaspalvelijalta.  


Klubi-sivuille pääset tästä >>