Autosalpa Klubi

Etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi palkitsee autoilun hankintojen keskittämisestä Autosalpaan. Klubilaisena saat monia rahanarvoisia tuote- ja palveluetuja sekä sisäpiirin tietoa ensimmäisten joukossa.

Klubilaiseksi pääset, kun ostat Autosalvasta auton. Jäsenyys säilyy, kun teetät autosi vuosi- ja määräaikaishuollot Autosalvassa.

Autosalpa Klubi Hämeenlinnaan ja Hyvinkäälle loppuvuonna 2017

Autosalpa Klubin edut koskevat tällä hetkellä Autosalpa Kouvolan, Kotkan, Porvoon, Keravan, Lahden ja Tampereen asiakkaita. Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä Klubi-edut tulevat asiakkaiden saataville loppuvuoden 2017 aikana, jolloin kutsumme kaikki syksyn aikana autonsa Hämeenlinnasta ja Hyvinkäältä ostaneet asiakkaat liittymään takautuvasti Klubiin. Tiedotamme asiasta tarkemmin lähempänä. Pidäthän huolen, että meiltä löytyy ajantasalla oleva sähköpostiosoitteesi.


Lue lisää voimassa olevista Klubi-eduista täältä.

Kirjautumalla hyödyt enemmän

Kirjaudu Autosalpa Klubi -tunnuksilla sivustolle ja näet laajennetusti läpi sivuston vain klubilaisille suunnattua sisältöä, kuten oman autosi tiedot, ajankohtaiset klubitarjoukset, arvonnat ja tapahtumat.

Autosalpa Klubin sivuille voit kirjautua sähköpostiosoitteellasi. Salasanan voit vaihtaa linkistä, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla. Jos et ole vielä ilmoittanut sähköpostiosoitettasi meille, voit lähettää sen osoitteeseen klubi@autosalpa.fi.

 

Kampanjat