Näin Autosalpa Sopimus toimii

Autosalpa Sopimuksen tekeminen on helppoa. Ammattitaitoiset myyjämme etsivät juuri sinulle sopivan ratkaisun niin auton, sopimusajan, kilometrien kuin tarvittavien varusteiden ja lisäpalveluiden suhteen.  Sopimuksen päätyttyä auto palautuu meille takaisin ennalta sovitulla lunastushinnalla. Näin sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. 

 

VAIHTOEHTO RAHOITTAA UUSI AUTO

Autosalpa Sopimus on joustava osamaksupohjainen vaihtoehto rahoittaa autosi. Teemme sopimuksen mihin tahansa haluamaasi uuteen autoon. Kysy rohkeasti!

AUTOILUTOTTUMUKSESI RATKAISEVAT

Myyjä etsii kanssasi sinulle sopivimman vaihtoehdon ja sopii kanssasi tarvittavista lisävarusteista ja -palveluista autoilutottumustesi mukaan. Käsirahalla, sopimusajalla ja kilometreillä on vaikutusta Autosalpa Sopimuksen kuukausierään ja auton lunastushintaan*.

MINIMI LUNASTUSHINTA

Lunastushinnalla tarkoitetaan minimihintaa, jolla sitoudumme ostamaan auton takaisin sopimuksen päättyessä. Lunastushinta kirjataan Autosalpa Sopimukseen.

Voit vaihtaa autosi uuteen myös ennen sopimuskauden päättymistä, jolloin selvitämme auton avoinna olevan velkapääoman määrän, jolla lunastamme auton takaisin Autosalvalle. Voit myös halutessasi lunastaa auton itsellesi missä vaiheessa sopimusta tahansa avoinna olevalla velkapääoman määrällä.

*Lunastushinta = avoinna oleva velkapääoman määrä

VAIHDA UUTEEN VIIMEISEN SOPIMUSVUODEN AIKANA

Mikäli vaihdat auton meillä uuteen viimeisen sopimusvuoden aikana, maksamme sinulle jopa 2 000 € käsirahan seuraavaan autoosi. Käsiraha maksetaan aina Autosalpa Sopimuksessa määritetyn taatun lunastushinnan* päälle.

Hyvitys on 2 000 € vaihtaessasi uuteen Volvoon ja 1 000 € vaihtaessasi uuteen muun merkkiseen autoon. Hyvitys maksetaan vaihtaessasi auton 24 – 36 kk välisenä aikana, kun sopimus on kestoltaan 36 kk. 

AUTOSALPA SOPIMUS

 

Autosalpa Sopimus on meidän tapamme tarjota jatkuvuutta ja joustavuutta sinun autoiluusi.

- Tuukka Sirén, toimitusjohtaja

Etusivulle

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä meille Autosalpa Sopimusta koskeva kysymyksesi, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian!