Näin Autosalpa Sopimus toimii

Autosalpa Sopimuksen tekeminen on helppoa. Ammattitaitoiset myyjämme etsivät juuri sinulle sopivan ratkaisun niin auton, sopimusajan, kilometrien kuin tarvittavien varusteiden ja lisäpalveluiden suhteen.  Sopimuksen päätyttyä auto palautuu meille takaisin ennalta sovitulla lunastushinnalla. Näin sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. 

 

VAIHTOEHTO RAHOITTAA UUSI AUTO

Autosalpa Sopimus on joustava osamaksupohjainen vaihtoehto rahoittaa autosi. Teemme sopimuksen mihin tahansa haluamaasi uuteen autoon. Kysy rohkeasti!

AUTOILUTOTTUMUKSESI RATKAISEVAT

Myyjä etsii kanssasi sinulle sopivimman vaihtoehdon ja sopii kanssasi tarvittavista lisävarusteista ja -palveluista autoilutottumustesi mukaan. Käsirahalla, sopimusajalla ja kilometreillä on vaikutusta Autosalpa Sopimuksen kuukausierään ja auton lunastushintaan.

MINIMI LUNASTUSHINTA

Lunastushinnalla tarkoitetaan minimihintaa, jolla sitoudumme ostamaan auton takaisin sopimuksen päättyessä. Lunastushinta kirjataan Autosalpa Sopimukseen.

 

VAIHDA UUTEEN VIIMEISEN SOPIMUSVUODEN AIKANA

Mikäli vaihdat auton meillä uuteen viimeisen sopimusvuoden aikana, maksamme sinulle jopa 2 000 € hyvityksen.

Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina minimihinta, jolla lunastamme auton takaisin sopimuksen päättyessä. Auton lunastushinta määräytyy avoinna olevan velkapääoman mukaan, mikäli vaihdat auton Autosalvassa viimeisen sopimusvuoden aikana (24–36 kk). Maksamme sinulle lisäksi hyvityksen seuraavaan uuteen autoosi. Hyvitys on vähintään 2 000 € vaihtaessasi uuteen Volvoon ja vähintään 1 000 € vaihtaessasi uuteen muun merkkiseen autoon.

Edellytämme, että auto on hyvin pidetty ja ikäänsä vastaavassa siistissä kunnossa. Kesken sopimuskauden autoa vaihdettaessa ajokilometrit suhteutetaan kuluneeseen sopimusaikaan. Pidätämme oikeuden Autosalpa Sopimusta koskeviin muutoksiin.

AUTOSALPA SOPIMUS

 

Autosalpa Sopimus on meidän tapamme tarjota jatkuvuutta ja joustavuutta sinun autoiluusi.

- Tuukka Sirén, toimitusjohtaja

Etusivulle

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä meille Autosalpa Sopimusta koskeva kysymyksesi, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian!