Uusi Volvo XC40

Volvon uusin tulokas XC40 on uuden ajan citymaasturi, joka nostaa sinut arkipäivän yläpuolelle. Tässä autossa on kaikki mitä tarvitset, mutta ei mitään liikaa. Tervetuloa koeajolle Autosalpaan!
Autosalpa_logo_nega3.png

Volvo Myyntimme palvelee sinua
Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä

Nouse arjen yläpuolelle

 XC40. Täydellinen pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Tämä auto on rakennettu kohottamaan sinut kiireisen arjen yläpuolelle. Tutustu ominaisuuksiin, jotka on suunniteltu parantamaan ja yksinkertaistamaan elämää! 

 

 • ainutlaatuista muotoilua
 • elämää yksinkertaistavia ominaisuuksia 
 • skandinaavista tyylikkyyttä
 • enemmän kuin pelkkä kulkuväline
 • saumaton yhteys digielämääsi

Uusi Volvo XC40 -mallisto alk. 40.308 €

 

 

 

TILAAJALAHJA
SINULLE

 

Tarjoamme kaikille uuden XC40-mallin tilaajille laadukkaat kotimaiset Sauson kosketusnäyttökäsineet kaupan päälle. Käsineiden arvo 115 €. Valikoima vaihtelee toimipisteittäin. 

Ihmiskeskeisiä innovaatioita

XC40-mallissa ulkoasun vahva ilme yhdistyy sisätilojen nerokkaisiin yksityiskohtiin sekä ihmiskeskeisen suunnittelun hedelmiin. Auto on täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia, saumatonta liitettävyyttä ja elämänlaatuun keskittymistä, joka tekee jokaisesta matkasta ainutlaatuisen. 

 

Älykästä säilytystilaa

 

 

Säilytystilat ovat tärkeitä. XC40:ssä on sovellettu nerokkaita säilytysratkaisuja, jotka eivät vie tilaa matkustusmukavuudelta. Autossa on mm. isot ovitaskut, joustava tavaratila ja kokoontaittuva lattia. Lattiapinnan alta löytyy säilytystilaa, ja ostoskassillekin on oma pidikkeensä! 

 

 

Tarkkaile kaupunkia
korkeammalta

Katumaasturille ominainen korkea ajoasento takaa hyvän näkyvyyden.  

 

Hallitse autoa puhelimellasi

XC40 on aina yhteydessä digitaalielämääsi. Voit yhdistää puhelimesi, tablettisi tai älykellosi Volvo XC40:n kanssa ja nauttia ominaisuuksista, jotka sekä säästävät aikaa että yksinkertaistavat elämää. Volvo on Call -sovelluksen avulla voit etukäteen lämmittää penkkisi, viilentää autoasi, lukita ja avata sen sekä paljon muuta. 

Voit myös jakaa autosi helposti ystävien, perheen ja vaikka kollegojen kanssa antamalla heille pääsyn autoon vaivatta puhelimen tai Volvo On Call -sovelluksen kautta. Avaimeton pääsy avaa uuden mahdollisuuksien maailman. 

Nauti turvallisuuden tunteesta

Ketterän ja herkän ohjauksen ansiosta tunnet hallitsevasi autoa. Pilot Assist varmistaa, että pysyt kaistojen sisällä ja turvaväli edellä ajavaan autoon säilyy sopivana. Pysäköiminen 360° -kameran avulla on helppoa: toiminto näyttää sinulle lintuperspektiivistä yksityiskohtaisesti etäisyydet muihin kulkuneuvoihin ja esteisiin.

Täydellinen työtila

Täydellinen työympäristö sisältää oikean valaistuksen, mukavan istuimen ja toimivan teknologian. Nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät XC40:n sisätiloissa, jotka on suunniteltu mielekkäiksi ja innoittaviksi. Voit helposti käyttää kosketusnäyttöä tai antaa äänikomentoja sekä liittää digilaitteesi saumattomasti osaksi autoa. Kauniit yksityiskohdat sekä tarkasti valitut materiaalit viimeistelevät viihtyisän kokonaisuuden. 

Ruotsalaista
luovuutta 

 

Uusi Volvo XC40 on autenttinen katumaasturi. Nuorekas design yhdistettynä maasturin ominaisuuksiin muodostavat rohkean kokonaisuuden, joka pysyy kuitenkin uskollisena Volvon perusajatukselle - auto on suunniteltu juuri sinulle. 

 

UUSI VOLVO XC40
alk. 40.308 €

 

Mallisto alk. Volvo XC40 D3 Momentum 39.726,87 €, autoveroton hinta 32.300 €, arvioitu autovero 7.426,87 €, toimituskulut 581,50 €. Hinta toimituskuluineen 40.308,37 €. Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt 5,1-7,4 l / 100 km, CO2 134-170 g / km. Tuote- ja hintamuutokset mahdollisia. 

 

AUTOSALPA SOPIMUS
XC40 ALK. 479 € / KK

Volvo XC40 D3 AWD Business aut 479 €/kk tai 51.545,50 €

Autosalpa Sopimus on avaimesi helpompaan autoiluun. Sopimus takaa sinulle helpon ja huolettoman tavan autoilla ilman yllättäviä kustannuksia. Tiedät tarkalleen kuukausittaiset autoilukulusi, eikä sinun tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta - sopimuskauden loputtua lunastamme auton takaisin ennaltamääriteltyyn hyvityshintaan. Räätälöimme sopimuksen keston, kuukausierän, kilometrirajan ja varustetason juuri sinulle sopivaksi. 


Esim. XC40 D3 AWD Business aut 479 € / kk.
Sopimus sisältää:  

 • sopimusaika 36 kk
 • max. 45.000 km 
 • käsiraha 5000 € (saat sopimuksen myös ilman suurta ensimmäistä erää)
 • huoltosopimuksen (sis. vuosi- ja määräaikaishuollot)
 • kahdet renkaat, renkaidenvaihdon ja kausisäilytyksen
 • sijaisauton huollon ajaksi

HUOM. Valitut lisävarusteet ja käsirahan suuruus vaikuttavat kuukausierään. Halutessasi saat Autosalpa Sopimuksen jopa kokonaan ilman suurta ensimmäistä erää. Lisätietoja myyjältä. 


SINULLE RÄÄTÄLÖITY - JOPA ILMAN SUUREMPAA ENSIMMÄISTÄ ERÄÄ

Myyjämme kertovat sinulle mielellään lisää ja laskevat sinulle tarjouksen autosta haluamIllasi varusteilla, ajokilometreillä ja käsirahalla. Halutessasi saat auton jopa ilman ensimmäistä suurempaa erää. Voit tehdä sopimuksen myös esimerkiksi ilman rengashotellia tai huoltosopimusta. Mikäli haluat kesken sopimuskauden vaihtaa auton toiseen, maksat vain senhetkisen auton arvon ja sopimukseen kirjatun jäännösarvon välisen erotuksen. 

Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle sopivimman ratkaisun! 


*Rahoitusesimerkki Volvo XC40 D3 AWD Business aut: Hinta toimituskuluineen 51.545,50 €, käsiraha 5.000 €, sopimusaika 36 kk, ajomäärä 45000 km, luoton korko 1,9 %, kuukausierä 478,92 €, viimeinen erä 32.550,00 €, perustamismaksu 190 €, käsittelykulu 9,00 €/kk, todellinen vuosikorko 2,36 %, luottokustannukset yhteensä 2.775,81 €, rahoitettava osuus yht. 46.735,50 €, luottohinta 49.511,31 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45.000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi kahdet renkaat, rengashotelli, kausivaihdot ja sijaisauto huollon ajaksi. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa  sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1b, 00510 Helsinki. Rahoitus edellyttää kaskovakutuusta. Normaali luottopäätöskäytäntö.

Varaa oma koeajoaikasi

Varaamalla ajan koeajoon varmistat, että pääset kokemaan tämän uuden ajan citymaasturin juuri silloin, kun sinulle sopii. Jätä puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, niin kerromme sinulle lisää autosta! 

Älykkäitä säilytysratkaisuja
Millainen XC40 sinulle saisi olla?
Turvallisuuden tunnetta