Autosalpa yhteistyöhön Laura Monosen kanssa

Autosalpa Oy on sopinut yhteistyöstä hiihtäjä Laura Monosen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on tukea Monosta kohti ensi vuoden Lahden MM-hiihtoja, joissa Mononen tähtää palkintopaikoille.

”Laura Mononen on yksi Suomen parhaimmista maastohiihtäjistä. On ollut hienoa seurata, miten Mononen on parantanut tuloksiaan päämäärätietoisesti, joista yhtenä esimerkkinä on Oloksen Tykkikisojen naisten kymmenen kilometrin kilpailun toinen sija”, kertoo Autosalpa Oy:n varatoimitusjohtaja Tuukka Sirén.

 Autosalpa Klubilaisille hiihtokoulu

Yhteistyö näkyy erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien muodossa.

”Yhteistyön ansiosta voimme tarjota kanta-asiakkaillemme, Autosalpa Klubilaisille, jälleen uusia ja erilaisia elämyksiä. Yksi tällainen elämys on Laura Monosen hiihtokoulu, jonka järjestämme talven 2017 aikana”, lisää Sirén.

 Monosen käyttöön Volvo XC60

Monoselle luovutettiin Volvo XC60 käyttöön sopimuskauden ajaksi. Uusi, turvallinen auto on tärkeä kisa- ja treenimatkoilla.

”Yhteistyö Autosalvan kanssa merkitsee minulle sekä taloudellista tukea että turvallista liikkumista. Vietän tien päällä paljon aikaa ja turvallinen auto on siksi todella tärkeä”, Mononen kommentoi yhteistyötä.

 

Lisätietoja:

Tuukka Sirén
varatoimitusjohtaja
puh. 040 774 0379
tuukka.siren@autosalpa.fi
www.autosalpa.fi