Autosalpa yhteistyöhön Hyvinkään Pontevan kanssa

Autosalpa Oy on sopinut yhteistyöstä Hyvinkään Pontevan naistenjoukkueen kanssa. Hyvinkään Ponteva ry on yli satavuotias urheiluseura, joka on tällä hetkellä tunnettu ennen kaikkea vahvana naiskoripalloseurana.

”Hyvinkään Pontevan naistenjoukkue on osoittanut paikkansa Naisten korisliigassa. Vuonna 2017 voitettu Suomen mestaruus on yksi osoitus tästä. Meillä on ilo olla mukana tukemassa tätä määrätietoista ja positiivisella asenteella pelaavaa joukkuetta”, toteaa Autosalpa Hyvinkään myyntijohtaja Pekka Hartonen.

”Jaamme Autosalvan kanssa yhteisiä tapoja tehdä töitä: teemme rohkeasti ja pyrimme parhaaseen. Meille perhe – HyPo-perhe on tärkein. Toistemme tuella ja keskinäisellä luottamuksella saavutamme tavoitteemme”, toteaa Hyvinkään Pontevan puheenjohtaja Irma Pahlman.

Yhteistyön aikana Hyvinkään Pontevan naistenjoukkueen päävalmentaja Miikka Sopanen ajaa uudella Renault Capturilla. Yhteistyön kautta Autosalpa voi tarjota myös kanta-asiakkailleen erilaisia elämyksiä:

”Autosalpa Klubilaiset voivat osallistua Hyvinkään Pontevan kotipelilippujen arvontaan uutiskirjeemme kautta. Järjestämme myös pelin tämän vuoden aikana, jossa klubilaiset pääsevät pelaamaan yhdessä Hypottarien kanssa”, toteaa Hartonen.

Hyvinkään Pontevan kotisivut www.hypokoris.fi/