Autosalpa Kouvolan merkkiedustus laajenee Nissanilla

Nissan Nordic Europe Oy ja Autosalpa Oy ovat solmineet uuden jälleenmyyntisopimuksen. Autosalpa avaa Kouvolaan uuden jälleenmyyntikonseptin mukaisen Nissan-myymälän tammikuun 2019 aikana. Autosalvalla on jo ennestään Nissan-jälleenmyynti ja -huolto Kotkassa ja Keravalla, joten uusi sopimus on luonteva jatko toimivalle yhteistyölle.

”Nissanilla on vahva asema suomalaisten keskuudessa. Olemme iloisia, että voimme kasvattaa Autosalpa Kouvolan merkkivalikoimaa vastaamaan monipuolisemmin eri asiakkaiden tarpeita ja laajentaa edustustamme arvostetulla brändillä”, toteaa Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Sirén.

Kouvolaan avattava uusi Nissan-jälleenmyyntikonsepti vastaa entistä paremmin tämän päivän kuluttajan tarpeisiin ja parantaa asiakaskokemusta. Asiakaslähtöisyys on huomioitu paitsi myymäläaluetta myös myyntiprosessia suunniteltaessa.

”Autosalpa Oy:llä on pitkä, yli 60 vuoden kokemus. Olemme innoissamme, kun saamme laajentaa yhteistyötämme uudella Nissan-toimipisteellä Kouvolassa. Toivotammekin Autosalpa Oy:n uudet Nissan-ammattilaiset tervetulleiksi vahvaan Nissan-verkostoon”, toteaa Nissan Suomen maajohtaja Tommi Luopajärvi.

Autosalpa on autoalan edelläkävijä, joka haluaa tehdä autokauppaa rohkeasti eri tavalla kuin muut. Päämääränä on kehittää pitkäkestoisia asiakkuuksia ja olla asiakkailta saadun luottamuksen arvoisia. Liikevaihto vuonna 2017 oli 157 miljoonaa euroa ja koko Autosalpa-ryhmän palveluksessa on yli 260 autoalan ammattilaista. Toimipisteet sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä. Merkkiedustukseen kuuluvat Volvo, Hyundai, Renault, Dacia, Nissan, Opel ja BMW-huolto.