Volvo V90 Autosalpa Sopimuksella 669 € / kk

V90 on hienostunut sportswagon, joka on suunniteltu juuri sinun elämääsi varten. Tutustu farmariin, joka on nyt kauniimpi kuin koskaan! Valitse rahoitusvaihtoehdoksi Autosalpa Sopimus, ja autoilet helposti ja joustavasti koko sopimusajan kiinteällä kuukausihinnalla 669 € / kk.

Volvo V90 T8 AWD Twin Engine Inscription

Autosalpa Sopimuksella 669 € / KK*

tai 70 374 € (sis. toimituskulut ja autoveron)

  • Volvo V90 T8 AWD Twin Engine Inscription -malli
  • käsiraha 5 000 €
  • sopimusaika 36 kk 
  • 15 000 km / v.
  • taattu takaisinostohinta 45 430 €

Paketti sisältää: 

  • kahdet renkaat
  • sijaisauto huollon ajaksi ja muut Autosalpa Klubi -edut

Inscription-varustelussa vakiona mm. Moritz-nahkaverhoilu, 19” alumiinivanteet, kattava Winter-paketti sekä iso 12” digitaalimittaristo. 


Halutessasi saat myös huoltosopimuksen, hinta alkaen 52 € / kk.**

Huom. Tarjouksen laskelma on esimerkki. Räätälöimme jokaisen sopimuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi, jopa ilman suurta ensimmäistä erää. Myyjämme kertovat sinulle mielellään lisää. 


Volvo V90 T8 AWD Inscription aut kokonaishinta 70159,89 € (sis. toimituskulut 583,50 €, arvioidun autoveron 2 733,39 € ja talvirenkaat). Volvo V90 T8 AWD Twin Engine Inscription EU-yhd. 2,7 l/100 km, CO2 61 g/km.Kuvan auto lisävarustein.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Volvo V90 T8 AWD Inscription aut 669 € / kk. Kokonaishinta 70 159,89 € (sis. toimituskulut, autoveron ja talvirenkaat), käsiraha 5 000 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 669 €, rahoitettava osuus 65 349,89 €, kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelymaksun 9 € / kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 69 024,18 € ja todellinen vuosikorko 2,23 %. Taattu ostohinta autosta sopimuksen lopussa 45 430,00 €. Koskee rajoitettua erää autoja. 

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. 

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty takaisinostohinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

**Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat).  

Lue lisää Autosalpa Sopimuksesta

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Sijaisauto veloituksetta vuosi- ja määrääikaishuollon ajaksi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen