Volvo V40 Classic Autosalpa Sopimuksella 329 € / kk

Volvo V40 Classic on upeasti varusteltu erikoismalli, jossa on vakiona mm. nahka/kangasverhoilu, 8” digital mittaristo, polttoainetoiminen lämmitin sekä 17” Rodinia alumiinivanteet. Nyt saat auton Autosalpa Sopimuksella esim. hintaan 329 € / kk!

RAJOITETTU ERÄ AUTOJA AUTOSALPA SOPIMUKSELLA, ESIM:

Volvo V40 T2 BUSINESS CLASSIC AUT

329 € / kk*

3 000 €:n käsirahalla. Kokonaishinta 30 928 € ( sis. autoveron ja toimituskulun).

HUOM. Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kysy lisää myyjältä! 


Autosalpa Sopimus -esimerkkilaskelma sisältää:
 • V40 T2 Business Classic aut
 • sopimusaika 36 kk 
 • 15.000 km / vuosi**
 • käsiraha 3 000 €
 • talvirenkaat
 • Volvo on Call
 • taattu takaisinostohinta 18 250 €

Classic-malleissa vakiona mm.  

 • Automaattivaihteisto
 • Volvo On Call -järjestelmä
 • Nahka-kangasverhoilu
 • Digitaalinen mittaristo 8”
 • Avaimeton ajo
 • Alumiinivanteet 17”
 • Polttoainetoiminen lämmitin
 • City Safety -turvajärjestelmä

Hankkiessasi auton Autosalpa Sopimuksella hyödynnät myös Autosalpa Klubin edut, kuten veloituksettoman sijaisauton huollon ajaksi. Katso kaikki Autosalpa Klubin edut tästä!


Ota yhteys myyjään

Tutustu V40-malliin 

Siirry autohakuun


Volvo V40 T2 Business Classic aut kokonaishinta 30 927,81 € (sis. toimituskulut 581,50 € ja arvioidun autoveron 5 114,31 €). EU-yhd. 6,9 l/100 km, CO2 156 g/km (uusi mittaustapa, WLTP). Kuvien autot lisävarustein.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Volvo V40 T2 Business Classic aut 328,74 € / kk. Kokonaishinta 30 927,81 € (sis. toimituskulut, autoveron, talvirenkaat ja Volvo on Call:n), käsiraha 3 000 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 329 €, rahoitettava osuus 28 117,81 €, kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelymaksun 9 € / kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 29 995 € ja todellinen vuosikorko 2,68 %. Taattu ostohinta autosta sopimuksen lopussa 18 250 €. Koskee rajoitettua erää autoja. 

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. 

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty takaisinostohinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

**Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä. Ota yhteys myyjään > 

 

Lue lisää Autosalpa Sopimuksesta

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Sijaisauto veloituksetta vuosija määrääikaishuollon ajaksi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen