Tervetuloa Dacia-näyttelyyn 16.2.

Täysin uusi Dacia Duster on aiempaa mukavampi ja hiljaisempi, lisäksi siihen on saatavilla paljon Daciassa ennen näkemättömiä varusteita. Myös nelivetoa ja maastoajo-ominaisuuksia on kehitetty entisestään. Ennallaan on vain auton hintataso - järkimaasturi Duster tarjoaa jatkossa entistä enemmän vastinetta rahalle! Tervetuloa tutustumaan Dusteriin kaikissa toimipisteissämme perjantaina 16.2. klo 10–16!


Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen!

Alkaen 15 999 € (sis. toimituskulut)

Ota yhteys automyyntiin >>


Täysin uusi ulkonäkö

Uusi Duster on nyt linjakkaamman näköinen ja ilmanvastus on pienentynyt. Jämäkät kattokaaret alkavat sulavasti heti tuulilasin yläpuolelta antaen autolle dynaamisemman profiilin. Keulan uuden muotoilun ansioista Duster näyttää aiempaa leveämmältä. Uudet etuvalot ja etusäleikkö ovat modernit ja Dusterin pohjapanssari on entistä suojaavampi. 

Mukavuutta ja ergonomiaa sisätiloissa

Uudessa Dusterissa kuljettajan istuin on korkealla ja näkyvyys liikenteeseen on erinomainen. Istuimet ja niiden materiaali on uudistettu tyylikkäästi. Matkustamo on päivitetty entistä mukavammaksi, mikä tekee Dusterista käytännöllisemmän sekä arjen ajoissa että vapaa-ajan vietossa.

Luotettavaksi testattua tekniikkaa

Dacia Dusterin perusrakenne ja mitat ovat ennallaan, mutta ajo-ominaisuuksia ja käsiteltävyyttä on parannettu monin tavoin. Duster on jämäkkä ja sen vahvistettu korirakenne varmistaa matkustajien turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Kuljettajalle ja etumatkustajalle on etu- ja etusivuturvatyynyt, takapenkin sivupaikoilla ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä ja kaikilla istuinpaikoilla kolmipisteturvavyöt.


Dacia Duster -mallisto alkaen: Duster SCe 115 4x2 Access, 15 999 €. Duster TCe 125 4x2 Prestige alkaen 18 999 €. 4x4-mallisto alkaen: Duster TCe 125 4x4 Comfort, 20 999 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. CO2 115 – 145 g/km. EU-Yhd. 4,5 – 6,4 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.