SUOMEN SUOSITUIMMAT NELIVEDOT KIERTUEELLA

SUOMEN SUOSITUIMMAT NELIVEDOT KIERTUEELLA

Jokainen Volvo -malli on saatavana nelivetoisena. Voit valita nelivedon kumppaniksi joko lataushybridin tai kevythybridin tai modernin vähäpäästöisen diesel- tai bensiinimoottorin

Volvo on vuoden 2019 ostetuin neliveto- ja ladattava auto Suomessa. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Volvon nelivetomallistoon kiertueella. Kiertue pysähtyy Autosalvassa seuraavasti:

  • Kerava ma-ke 10.-12.2.
  • Porvoo ma-ti 10.-11.2.
  • Kotka ke-to 12.-13.2.
  • Kouvola pe-la 14.-15.2.
  • Lahti to-la 13.-15.2.
  • Hämeenlinna ma-ke 17.-19.2.
  • Hyvinkää to-la 20.-22.2.

Kiertueella on mukana seuraavat Volvo-mallit: XC40 T4, S60 T8, V60 T8, V60 Cross Country T5, XC60 T8/B5, S90 T8, V90 T8, V90 Cross Country T5/D5, XC90 T8/B5.

 


NYT KOKO NELIVETOMALLISTOON

1 500 € VARUSTE-ETU

(EI KOSKE XC40 RECHARGE -MALLIA)


TARPEESI MUKAAN - VOIMANLÄHDE JA NELIVETO

Volvon AWD -nelivetotekniikka tarjoaa enemmän vakautta ja vetopitoa kaikilla tienpinnoilla ja kaikissa sääolosuhteissa. Nyt voit valita nelivedon kumppaniksi useista voimanlähteistä tarpeesi mukaan. Uudet sähköistetyt kevythybridiversiot B5 AWD ja B4 AWD ovat erittäin hienostuneita ja taloudellisia: kevythybridivoimansiirto taltioi jarrutuksissa syntyvää energiaa ja tukee dieselmoottorin toimintaa ja rajoittaa samalla C02-päästöjä.

T5 AWD -bensiinimoottori on kotonaan niin maanteillä kuin kaupungissakin. Ainutlaatuisen tehokkaat T8 ja T6 Twin Engine AWD -lataushybridimallit ovat aina nelivetoisia: taka-akselia pyörittää sähkömoottori ja etuakselia polttomoottori. Turbo- ja mekaanisesti ahdetun bensiinimoottorin sekä sähkömoottorin yhdistelmän ansiosta CO2-päästöt ovat Volvo -malliston pienimmät. Neliveto on käytettävissä tarvittaessa.


JA ENSIMMÄISEN VUODEN

SÄHKÖT VELOITUKSETTA

VOLVO-LATAUSHYBRIDIN OSTAJALLE

LUE LISÄÄ


 

Autosalpa Klubi - etuja, elämyksiä ja autoilun iloa

Autosalpa Klubi

Sijaisauto veloituksetta vuosi- ja määrääikaishuollon ajaksi

Autosalpa Klubi

Vapaalippuarvontoja erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin

Autosalpa Klubi

Pakettiauto lyhytaikaiseen lainaan veloituksetta

Autosalpa Klubi

Rengashotelli edullisesti renkaiden kausisäilytykseen