Rohkeasti erilainen - uusi Hyundai Kona

Tutustu uuteen Hyundai Konaan Porvoossa, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä!

Sinun valintasi, sinun autosi

Uusi Hyundai Kona on vaikuttava yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja huipputeknologiaa. Voit suunnitella oman Konasi värimaailman omaan persoonaasi sopivaksi valitsemalla ulkoväriksi vaikka raikkaan vihreän (Acid Yellow) tai kirkkaan oranssin (Tangerine Comet). Valitessasi Style-varustelun voit valita  myös mustan katon ja ulkopeilit, sekä omaan tyyliisi sopivan tehostevärin sisätiloihin.

Täysin uusi Kona on suunniteltu herättämään huomiota - katse kiinnittyy rohkeaan ulkoasuun, muhkeisiin muotoihin, tyylikkäisiin LED-valoihin ja yksityiskohtiin, jotka korostavat Hyundain SUV-mallien DNA:ta.

Dynamiikka ja teknologia

Tee valintasi kahden tehokkaan turboahdetun bensiinimoottorin välillä: nelivetoinen, 1,6-litrainen, 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu ( 130 kW /177 hv) tai etuvetoinen, 1-litrainen (88 kW / 120 hv), johon on yhdistetty 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Konassa käytössäsi on saumattomat liitettävyysominaisuudet ja innovatiivinen teknologia, esimerkiksi Hyundain uusi heijastusnäyttö. Krellin premium-luokan äänentoistojärjestelmä tarjoaa upean äänentoiston.

Hyundai SmartSense

Kona on varustettu Hyundain uusimmalla SmartSense -turvateknologialla, huippuluokan aktiivisilla turvajärjestelmillä, törmäyksiä estävästä automaattisesta hätäjarrutuksesta kuolleen kulman tunnistukseen. Kona tarkkailee ympäristöään ja varoittaa vaaratilanteista estääkseen vahinkoja sekä antaakseen suojaa ja mielenrauhaa.


Uusi Kona-mallisto alk. 22 590 €

Hinta sisältää toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein. Kona-malliston EU-yhd. kulutus 5,2–6,7 l/100 km, CO2 117–153 g/km.

Ota yhteys automyyntiin >>