Renaultin SUPERSYKSY

Koe Renaultin upeat uutuudet Koleos & Captur ja tutustu SUPERSYKSYN tarjouksiin! Renaultin SUPERSYKSY tarjoaa varustetason korotuksen ja talvirenkaat veloituksetta määräerään Clio-, Captur-, Mégane-, Kadjar,- Scénic- ja Talisman-malleja. Etusi yhteensä jopa yli 4 000 €!

Renaultin SUPERSYKSY

Renaultin SUPERSYKSY tarjoaa varustetason korotuksen ja talvirenkaat veloituksetta määräerään Clio-, Captur-, Mégane-, Kadjar,- Scénic- ja Talisman-malleja. Etusi yhteensä jopa yli 4 000 €!

Lue lisää maahantuojan sivuilta >>


Renaultin katumaasturisarjan uusi lippulaiva - Renault Koleos

Uutta Renault Koleosta suunniteltaessa yhtenä avainsanana oli niin muotoilun kuin ominaisuuksienkin suhteen tutkimusmatkat. Uudesta mallista haluttiin tehdä auto, jolla voi poiketa tieltä tutustumaan maastoon. Siinä auttaa suuri maavara, joka on enimmillään 210 mm, eli samaa luokkaa aitojen maasturien kanssa. Koleos sopiikin erinomaisesti maantie- ja maastoajoon. Erittäin hyvä suuntavakavuus ja jousitus eivät anna matkustajan huomata tien epätasaisuuksia.

KOLEOS-mallisto alk. 34 990 €

Lue lisää maahantuojan sivuilta >>

Ota yhteys myyjään >>


Entistä tyylikkäämpi, uudistunut Renault Captur

Euroopan suosituin kompakti katumaasturi on nyt entistä tyylikkäämpi! Uudistyksen myötä Captur vie muotokielen entistä pidemmälle ja muutokset korostavat auton upeaa ulkonäköä, joka on nyt lähempänä sen myöhemmin esiteltyjä katumaasturisisaria, Kadjaria ja Koleosta. Captur on nyt entistä värikkäämpi - voit valita omasi jopa yli kahdestakymmenestä väriyhdistelmästä. Myös verhoilut ja matkustamon materiaalit ovat uudistuneet. Nyt uutena saataville tuleva panoraamalasikatto tekee matkustamosta valoisan ja nahkaverhoilu ylellisen.

CAPTUR-mallisto alk. 19 490 €

Lue lisää maahantuojan sivuilta >>

Ota yhteys myyjään >>


CAPTUR-malliston hinta alk. 19.490 € sis. tk 600 €. Kulutus 5,1 l/100 km, CO2 113 g/km.
KOLEOS-malliston hinta alk. 34.990 € sis. tk 600 €. Kulutus 4,6 l/100 km, CO2 120 g/km. 

Varustetason korotus -kampanjaan kuuluvat mallit on erikseen merkitty asiakashinnastoihin. Kampanja voimassa 31.10.2017 mennessä yksityishenkilöille tehtyihin uusiin asiakastilauksiin, määräerään autoja. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. Kuvan autot erikoisvarustein.