Esittelyssä uusi Hyundai IONIQ

Tätä on odotettu! Hyundain uusi upea IONIC on täällä. IONIQ yhdistää tulevaisuuden tekniikan tämän päivän autoilijan tarpeisiin ja osaksi käytännöllistä perheautoilua. Polttomoottori ja sähkömoottori toimivat saumattomasti ja automaattisesti joko yhdessä tai erikseen, tilanteen ja energian tarpeen mukaan.

Hyundai IONIQ hybrid nyt alkaen 28 590 € (sis. toimituskulut)

IONIQ on...


Ekologinen

Hyundain IONIQ-malliston tärkeä ominaisuus on kierrätysmateriaalin ja ekologisesti kestävien materiaalien innovatiivinen käyttö. Esimerkiksi sisäovien verhoiluun on yhdistetty hienoksi jauhettua puuta ja vulkaanista kiveä. Sokeriruo’osta jalostettuja raakamateriaaleja on lisätty kattoverhoiluun ja mattoihin, auton maalipinnoissa on käytetty soijaöljystä uutettuja ainesosia.


Palkittu

Iltalehden Vuoden Auto 2017:

Tuomariston arviot IONIQista, pienet ja keskikokoiset -luokan voittajasta:

 • Edistyksellinen uuden ajan monimoottorivaIhtoehto.
 • Helppokäyttöinen hybridi, hyvä ajettava, polttoaineen kulutus käytännössäkin kohtuullisen pieni.
 • Korea hyppy Hyundailta: kerralla sekä hybridien että täyssähköisten valioliigaan.
 • Sähköisen autoilun monipuolinen airut.
 • Nerokas konsepti, kolme autoa yksissä kuorissa.
 • Ioniq tuo sähköautoilun ja hybridit helposti lähestyttäväksi suurelle yleisölle.

IONIQ on voittanut Vuoden Auto 2017 -palkinnot myös Ranskassa ja Norjassa sekä Vuoden Eko Auto -palkinnon Latviassa. Lisäksi auto on palkittu muotoilunsa ansiosta kansainvälisellä Red Dot 2016 -muotoilupalkinnolla sekä 2016 GOOD DESIGN®-palkinnolla.


Turvallinen

IONIQ on saanut Euro NCAPin testissä täydet viisi tähteä ja on luokkansa turvallisimpia autoja.
Ruotsalainen Folksam-vakuutusyhtiö on 20 vuoden ajan listannut turvallisimmat ja vähäpäästöisimmät autot. Vaatimuksia tarkistetaan joka vuosi hiukan ylöspäin sekä turvallisuuden että hiilidioksidipäästöjen osalta. Kymmenestä sähköautosta Folksamin turvallisuusvaatimukset täyttää neljä autoa, joista IONIQ electric on yksi.


Valinnanvapautta

Sähköautoissa tulee olla kaikki se dynamiikka ja kaikki ne ominaisuudet, jotka tekevät autoilusta mukavaa. Se on IONIQin filosofia. Hyundai tarjoaa tilaisuuden nauttia näistä periaatteista, kun valittavissa on yksi korimalli ja siihen moottori kolmesta edistyksellisestä vaihtoehdosta:

IONIQ-mallisto edustaa ainutlaatuista vaihtoehtoa kohti puhtaampaa autoilua ja sen tavoitteena on äärimmäinen energiatehokkuus ilman kompromisseja ajomukavuudessa, suorituskyvyssä tai taloudellisuudessa.


Hyvin varusteltu

IONIQ-mallistossa on erinomainen varustelu niin turvallisuuden kuin mukavuudenkin varmistamiseksi. Autosta löytyvät kaikki nämä ja paljon muuta: 

 • Monipuoliset ajonhallinta- ja turvajärjestelmät: aktiivinen vakionopeuden säädin, kuolleen kulman ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä sekä peruutuskamera
 • Seitsemän turvatyynyä
 • Lämmitettävät takaistuimen reunapaikat
 • Infinity Sound System –äänentoistojärjestelmä ja kahdeksan kaiutinta
 • Automaattinen ilmastointi, joka voidaan säätää asentoon ”vain kuljettajalle"

Moderni

IONIQ tarjoaa auton ja mobiililaitteiden yhdistettävyyteen uudenlaisia käyttökokemuksia. Autossa on Bluetooth-matkapuhelinvalmius, Android Auto, Apple CarPlay sekä langaton älypuhelimen lataustoiminta (Qi)). Sähköinen viestintä on keskitetty keskikonsolin selkeälle 8-tuumaiselle näytölle.
IONIQin navigointijärjestelmään kuuluu seitsemän vuoden maksuttomat Live-palvelut, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa mm. säästä ja liikennetilanteesta. Hyundain MapCareTM taas tarjoaa maksuttomat karttapäivitykset merkkihuollossa tehtyjen määräaikaishuoltojen yhteydessä.


TAATTUA LAATUA

IONIQ-mallistolla on viiden vuoden takuu ilman kilometriajoitusta.
Korkeajänniteakulle takuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 kilometriä.
IONIQin huoltoväli on yksi vuosi tai 15 000 kilometriä.


JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Lisätietoja IONIQ-mallista saat myyjältämme. 
Jätä yhteystietosi tästä, niin kerromme mielellämme lisää. 


 IONIQ hybrid DCT Comfort autoveroton hinta 24 851,70 + arvioitu autovero 3 138,30 = 27 990,00 + tk 600 = 28 590 €. EU-yhd. kulutus 3,4 l/100 km, CO2 79 g/km. Käyttöetu 445 €/kk, vapaa autoetu 610 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein.