Ennakkomyynnissä täysin uusi Volvo XC40

Volvon uusin tulokas XC40 on pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Rakennettu kaupunkielämään. Nyt ennakkomyynnissä!

Nuorekas

Uuden XC40:n nuorekas design yhdistettynä maasturin ominaisuuksiin muodostaa rohkean kokonaisuuden. Ajokorkeus takaa hyvän näkyvyyden, ketterä ja herkkä ohjaus lisäävät hallinnan tunnetta.

Turvallinen

CitySafety on vakiovarusteena jokaisessa XC40:ssä. Se tunnistaa jalankulkijoita, ajoneuvoja, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä tiellä, sekä tarpeen vaatiessa jarruttaa puolestasi onnettomuuden välttääkseen. Volvon visio on, että vuonna 2020 kukaan ei enää kuole tai loukkaannu vakavasti uudessa Volvo-autossa.

Fiksu

XC40 on varustettu fiksulla teknologialla, joka toimii sekä kosketusnäytöllä että äänikomennoilla. 360°-kamera avustaa pysäköinnissä näyttämällä lintuperspektiivistä yksityiskohtaisesti etäisyydet muihin ajoneuvoihin ja esteisiin.

XC40 T3 Momentum alk. 39 953 €

Voit tilata omasi ennakkomyynnillä jo nyt! Ensimmäiset autot saapuvat Suomeen kevättalvella 2018 (Huom. T3 Momentum -mallien ensimmäiset toimitukset loppukesästä 2018).

Ota yhteys myyjään >>

Tutustu autoon maahantuojan sivuilla >>