Uusi Volvo V60 nyt ennakkomyynnissä

Volvo on rakentanut farmariautoja yli 60 vuoden ajan tehdäkseen ihmisten autoilusta nautittavampaa. Uusi V60 vie ajonautinnon aivan uudelle tasolle. Uusi V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat moottorit ja säädettävät ajotilat takaavat kiehtovan ajokokemuksen.

Uusi Volvo V60 Sportswagon alk. 42 489 €

LATAA HINNASTO TÄSTÄ 

Volvo V60 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 35 500 €, autovero 6 389,53 €, toimituskulut 600 €,
kokonaishinta 42 489,53 €. EU-yhd. 2,1-7,5 l/100 km, CO2 47-174 g/km. Kuvan auto lisävarustein.


Farmarin uusi aikakausi

Näyttävät ulkoiset yksityiskohdat paljastavat, että uusi V60 Sportswagon on uuden sukupolven Volvo. Urheilullinen etupuskuri yhdistettynä veistettyihin kylkiin korostavat auton luonnetta. Vahvat takaosan linjat puolestaan kertovat dynaamisuudesta. 


Älykkäät sisätilat

Auton sisätilat noudattavat skandinaavisen muotoilun perinteitä. Upea käsityö yhdistyy älykkääseen teknologiaan, joka lisää ajomukavuutta jokaisella matkallasi. Uusi V60 yhdistää saumattomasti laadun ja käytettävyyden ilman kompromisseja.

Ylellinen sisustus vallitsee kaikissa auton sisätilan yksityiskohdissa aina ilmanottoaukkojen säätönupeista timanttikuvioin koristeltuihin ohjauspyörän säätimiin. Inscription-varustetason valitsijat pääsevät nauttimaan uniikista Driftwood-koristelusta. Puukäsitelty pinta on miellyttävä sekä silmälle että kädelle. 


Paras ajokokemuksesi

V60 Sportwagonin muoto ja korimalli lupaavat poikkeuksellista hallinnan tunnetta. Kevyet materiaalit laskevat kokonaispainoa ja edistävät auton kykyä mukautua kuljettajan liikkeisiin. 

Eri ajotoimintoja valittaessa Four-C -iskunvaimennusjärjestelmä säätää jousituksen ominaisuuksia. Comfort-toiminto priorisoi sulavaa ajoa, ja Dynamic-toiminto tekee ohjauksesta terävämmän ja herkemmän. Individual-toiminto antaa kuljettajan itse räätälöidä asetuksensa. Räätälöidyt ajotilat auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimmat ajoasetukset. Voit helposti säätää moottoriasetuksia, vaihteistoa, ohjausta, jarrua, ajovakausjärjestelmää sekä moottorin start/stop -toimintoa. 


Hybridi ilman kompromisseja

Voimakas, mutta tasainen kyyti on mahdollistettu plug-in hybrid -voimansiirtotekniikan avulla. Etupyörät toimivat nelisylinterisellä bensiinimoottorilla ja takapyörät sähkömoottorilla. Auto tarjoaa valmiina kolme erilaista ajotilaa, joista voit valita itsellesi sopivan tai luoda kokonaan omat asetuksesi Individual-toiminnolla. 

  • Pure-tilassa auto käyttää pelkästään sähköä, jolloin sinä voit nauttia autoilusta nollapäästöillä. 
  • Power-tilassa turboahdettu bensiinimoottori ja voimakas sähkömoottori toimivat yhdessä ja mahdollistavat välittömän reagoinnin.
  • Hybrid-tilassa auto vaihtaa tilanteesta riippuen automaattisesti sähkömoottorin ja bensiinimoottorin välillä varmistaen mahdollisimman tasaisen kyydin.

Tilaa elämäntyylillesi

Farmarissa tavaratilan koko on oleellinen asia. Uusi V60 antaa sinulle vapauden elää juuri sinulle sopivaa elämäntyyliä, joka ei ole riippuvainen auton rajallisista tiloista. Hybridivoimansiirto on suunniteltu niin, että se ei rajoita auton tavaratilaa lainkaan. Myös matkustamo on tehty tilavaksi, ja autoon mahtuu mukavasti viisi matkustajaa.  


Turvallisuutesi puolesta

Sinun turvallisuutesi on Volvolle sydämen asia. Uudet innovaatiot ovat tehneet Volvosta auton, jonka kyydissä sinulla ja matkustajillasi on turvallista. City Safety -toiminto käyttää tutkaa ja kameraa tunnistaen potentiaalisia tiellä liikkuvia vaaroja ja varoittaen niistä kuljettajaa. Mikäli kuljettaja ei ehdi reagoimaan, järjestelmä jarruttaa automaattisesti estääkseen törmäyksen. 

Run-offroad Mitigation -järjestelmä sen sijaan estää autoa suistumasta pois tieltä. Järjestelmä toimii 65-140 km/h nopeuksissa ja se havaitsee, mikäli auto on liukumassa pois tieltä ohjaten sen turvallisesti takaisin tielle, tarvittaessa vauhtia hidastaen. 


Apurisi liikenteessä

Puoliautonomisen Pilot Assist -teknologian ansiosta et ole koskaan tien päällä täysin yksin. Järjestelmä auttaa sinua pitämään turvavälin edellä ajavaan autoon ja tarjoaa sinulle tarkkuutta ja suorituskykyä esimerkiksi mutkissa. 

Lintuperspektiivikameran ansiosta auton pysäköinti ja hallinta parkkipaikalla on entistä helpompaa. Park Assist Pilotin avulla auto myös pysäköi itsensä puolestasi. 


Kuule laatu

Bowers & Wilkinsin ylellinen äänentoistojärjestelmä tarjoaa sinulle upean äänenlaadun ja akustiikan. Jokaisen kaiuttimen paikka on tarkkaan harkittu. Esimerkiksi kojelaudan päälle asetettu tweeter-kaiutin estää äänen heijastumisen tuulilasista taatakseen sinulle parhaan musiikkikokemuksen. Voit valita äänitilan juuri omaan tunnelmaasi sopivaksi neljän eri vaihtoehdon väliltä. Harman Kardonin kanssa kehitetty Harman Kardon Premium Sound -äänentoistojärjestelmä tuo vielä oman lisämausteen korkealaatuiseen äänikokemukseen. 


Millainen on sinun V60 Sportswagonisi? 

Tee autosta juuri omannäköisesi valitsemalla mieleisesi varusteet kattavasta varustevalikoimasta. Jokainen varuste on suunniteltu osaltaan täydentämään auton selkeää ja itsevarmaa muotoilua. 


Haluatko kokea täysin uuden V60-mallin ensimmäisten joukossa?

Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla >>  


Siirry autohakuun