Helpompi tapa autoilla: Autosalpa Sopimus

Nyt voit nauttia autoilusta ilman huolta käsirahasta, auton arvon alenemisesta tai auton jälleenmyyntiarvosta. Tarjoamme sinulle vaihtoehdon, jonka avulla saat käyttöösi laadukkaan auton, mutta sinun ei tarvitse sitoa siihen pääomaa.

Renault Clio Life
Autosalpa Sopimuksella 199 € / kk

Mikäli arvostat laadukasta autoilua, tässä on sinun vaihtoehtosi. Nyt voit nauttia autoilusta ilman huolta käsirahasta, auton arvon alenemisesta tai auton jälleenmyyntiarvosta. Autosalpa Sopimus on avaimesi helppoon autoiluun: saat käyttöösi laadukkaan auton, mutta sinun ei tarvitse sitoa siihen pääomaa!

Sopimus sisältää:

 • Clio 5-ov. 1,2 Life
 • Tasaerän 199 € / kk
 • Sopimusaika 48 kk
 • Maks. 15 000 km / vuosi
 • Talvirenkaat ja metallivärin
 • Taatun takaisinostohinnan

Kysy lisää myyjältä >>

Siirry autohakuun >>   


Mikä on Autosalpa Sopimus?

Autosalpa Sopimuksen avulla saat auton käyttöösi 48 kuukauden ajaksi kiinteällä kuukausimaksulla ja ennakkoon sovitulla kilometrirajalla ilman suurta ensimmäistä maksuerää. Sopimuskauden aikana huolehdit ainoastaan auton huolto- ja korjauskustannuksista. Sopimuksen teossa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja autossa on oltava sekä kasko- että liikennevakuutus. Katso vaihtoehdot alempaa ja hyödynnä autoilun parhaat puolet ilman stressiä siitä, mikä auton arvo on neljän vuoden päästä!

OSTAMME NYKYISEN AUTOSI

Tarvittaessa teemme nykyisestä autostasi kilpailukykyisen ostotarjouksen. Jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin myyjämme soittaa sinulle!


Helppoa – teemme sinulle tarjouksen valitsemallesi ajalle tasaeräsopimuksella ja ennalta määritellyllä kilometrirajalla. 
Huoletonta – sinun ei tarvitse miettiä auton arvon alenemista tai auton jälleenmyyntiarvoa - kerromme sen sinulle etukäteen. 
Taloudellista – me ostamme auton takaisin ennalta sovitulla jäännösarvolla, kun aikaraja tulee täyteen. Turvallista – saat varmasti laadukkaan ja tarpeisiisi sopivan auton järkevään kuukausihintaan, joka sisältää myös talvirenkaat.


MITEN ALOITAN? 

Mikäli helppo autoilu kiinnostaa sinua, ota yhteys myyjään ja saat tarjouksen. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat sopimuskauden pituus, kilometriraja ja valitut lisävarusteet. Maksat ensimmäisen kuukausierän noutaessasi auton. Hintaan sisältyy talvirenkaat ja ennalta määritelty jäännösarvo, jolla lunastamme auton takaisin sopimusajan päätyttyä. Nykyisestä autostasi teemme sinulle kilpailukykyisen ostotarjouksen. 

SOPIMUKSEN AIKANA… 

Sinulla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki auton huollot ja korjaukset on tehtävä Autosalvassa varmistaaksesi sopimuksen jatkumisen. Halutessasi voit tehdä huoltosopimuksen, jolloin myös huollot sidotaan paketin hintaan, ja sinä maksat vain yhden kiinteän kuukausierän sekä autosta että huolloista. 

KUN SOPIMUSKAUSI PÄÄTTYY… 

Lunastamme auton takaisin ennalta määriteltyyn hintaan. Voit myös maksaa jäännösarvon pois ja näin auto siirtyy sinun omistukseesi. Mikäli haluat kesken sopimuskauden vaihtaa auton toiseen, maksat vain senhetkisen auton arvon ja sopimukseen kirjatun jäännösarvon välisen erotuksen. 

KATSO MYÖS MUUT MALLIT, JOIHIN SAAT AUTOSALPA SOPIMUKSEN

Opel Astra Sports Tourer Lue lisää >> 

Volvo V40 ja V60 Lue lisää >>

Nissan Qashqai Lue lisää >> 


 HUOM. 

 • Ensimmäinen maksuerä maksetaan autoa noudettaessa. 
 • Ylimenevät kilometrit laskutetaan sopimuskauden päätteeksi ( 10 snt / km). 
 • Autosalpa Sopimus koskee tiettyä erää valikoimassamme olevia autoja. Kysy myyjältä lisätietoja.
 • Autojen varusteet saattavat poiketa esimerkkien varusteista. Valitut lisävarusteet nostavat kuukausierää. 
 • Auton huollot ja korjaukset ovat asiakkaan vastuulla, ja ne on tehtävä Autosalvassa. 

 Renault Clio 1,2 16v Life kokonaishinta 13 338,27 € (sis. toimituskulut 581,50 €) Renault Clio 1,2 16v Life EUyhd. 5,6 l/100 km, CO2 127 g/km. Kuvan autot erikoisvarustein. Kertaluoton rahoitusesimerkki: Renault Clio 1,2 16v Life kokonaishinta 13 338,27 €, käsiraha 199,00 €, sopimusaika 48 kk, kuukausierä 198,86 €, rahoitettava osuus 13 329,27€, kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelymaksun 9 €/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14 655,45 € ja todellinen vuosikorko 3,66 %. Taattu ostohinta autosta sopimuksen lopussa 5 110 €. Asiakkaalla on auton täysi
ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllämainittuihin kuukausierien hintoihin. Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa.