Helppo tapa autoilla. Autosalpa Sopimus.

Mikäli arvostat laadukasta autoilua, tässä on sinun vaihtoehtosi. Nyt voit nauttia autoilusta ilman huolta käsirahasta, auton arvon alenemisesta tai auton jälleenmyyntiarvosta. Autosalpa Sopimus on avaimesi helppoon autoiluun: saat käyttöösi laadukkaan auton, mutta sinun ei tarvitse sitoa siihen pääomaa!

Mikä on Autosalpa Sopimus?

Autosalpa Sopimuksen avulla saat auton käyttöösi 48 kuukauden ajaksi kiinteällä kuukausimaksulla ja ennakkoon sovitulla kilometrirajalla ilman suurta ensimmäistä maksuerää. Sopimuskauden aikana huolehdit ainoastaan auton huolto- ja korjauskustannuksista. Sopimuksen teossa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja autossa on oltava sekä kasko- että liikennevakuutus. Katso vaihtoehdot alempaa ja hyödynnä autoilun parhaat puolet ilman stressiä siitä, mikä auton arvo on neljän vuoden päästä!

OSTAMME NYKYISEN AUTOSI

Tarvittaessa teemme kilpailukykyisen ostotarjouksen nykyisestä autostasi. Jätä yhteydenottopyyntö tästä, niin myyjämme soittaa sinulle!


OPEL ASTRA SPORTS TOURER

339 € / kk

Sopimus sisältää:

 • OPEL ASTRA SPORTS TOURER  Enjoy 1,4 Turbo EcoFLEX Start/Stop 92 kW MT6
 • sopimusaika 48 kk
 • max. 15 000 km / vuosi, ylimenevät kilometrit laskutetaan hintaan 10 snt / km
 • taattu takaisinostohinta 11 550 €
 • talvirenkaat muotovanteilla
 • moottorilämmitin ja sisäpistoke
 • Enjoy More -varustepaketti
 • metalliväri (esim. Mineral Black)

Muut valitsemasi lisävarusteet nostavat kuukausierää. Kysy lisää myyjältä!

Ota yhteys myyjään


Helppoa – teemme sinulle tarjouksen valitsemallesi ajalle tasaeräsopimuksella ja ennalta määritellyllä kilometrirajalla. 
Huoletonta – sinun ei tarvitse miettiä auton arvon alenemista tai auton jälleenmyyntiarvoa - kerromme sen sinulle etukäteen. 
Taloudellista – me ostamme auton takaisin ennalta sovitulla jäännösarvolla, kun aikaraja tulee täyteen. 
Turvallista – saat varmasti laadukkaan ja tarpeisiisi sopivan auton järkevään kuukausihintaan, joka sisältää myös talvirenkaat.


MITEN ALOITAN? 

Mikäli helppo autoilu kiinnostaa sinua, ota yhteys myyjään ja saat tarjouksen. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat sopimuskauden pituus, kilometriraja ja valitut lisävarusteet. Maksat ensimmäisen kuukausierän noutaessasi auton. Hintaan sisältyy talvirenkaat ja ennalta määritelty jäännösarvo, jolla lunastamme auton takaisin sopimusajan päätyttyä. Nykyisestä autostasi teemme sinulle kilpailukykyisen ostotarjouksen. 

SOPIMUKSEN AIKANA… 

Sinulla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki auton huollot ja korjaukset on tehtävä Autosalvassa varmistaaksesi sopimuksen jatkumisen. 

KUN SOPIMUSKAUSI PÄÄTTYY… 

Lunastamme auton takaisin ennalta määriteltyyn hintaan. Voit myös maksaa jäännösarvon pois ja näin auto siirtyy sinun omistukseesi. Mikäli haluat kesken sopimuskauden vaihtaa auton toiseen, maksat vain senhetkisen auton arvon ja sopimukseen kirjatun jäännösarvon välisen erotuksen. 

KATSO MYÖS MUUT VAIHTOEHDOT, JOTKA SAAT AUTOSALPA SOPIMUKSELLA

Volvo V40 & V60 Lue lisää >>

Nissan Qashqai Lue lisää >>

Renault Clio Life Lue lisää >> 


 HUOM. 

 • Ensimmäinen maksuerä maksetaan autoa noudettaessa. 
 • Ylimenevät kilometrit laskutetaan sopimuskauden päätteeksi ( 10 snt / km). 
 • Autosalpa Sopimus koskee tiettyä erää valikoimassamme olevia autoja. Kysy myyjältä lisätietoja.
 • Autojen varusteet saattavat poiketa esimerkkien varusteista. Valitut lisävarusteet nostavat kuukausierää. 
 • Auton huollot ja korjaukset ovat asiakkaan vastuulla, ja ne on tehtävä Autosalvassa. 

 Opel Astra Sports Tourer Enjoy 1,4 Turbo ecoFLEX Start/Stp 92kW MT6 -mallin kokonaishinta 25 786,88 € (sis. toim.kulut 581,50 € ja arvioidun autoveron 3 980,38 €). Astra yhdistetty polttoaineen kulutus 3,4–6,2 l/100 km, CO2-päästöt 90–130 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein. Kertaluoton rahoitusesimerkki: Opel Astra Sports Tourer Enjoy 1,4 Turbo ecoFLEX Start/Stp 92kW MT6 338,93 € / kk. Kokonaishinta 25 786,88 € (sis. toim.kulut), käsiraha 339 €, sopimusaika 48 kk, kuukausierä 338,93 €, rahoitettava osuus 25 637,88 €, kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelymaksun 9 € / kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 27 677,88 € ja todellinen vuosikorko 2,78 %. Taattu ostohinta autosta sopimuksen lopussa 11 550 €.


Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin.