Helpompi tapa autoilla: Autosalpa Sopimus

Nyt voit nauttia autoilusta ilman huolta käsirahasta, auton arvon alenemisesta tai auton jälleenmyyntiarvosta. Tarjoamme sinulle vaihtoehdon, jonka avulla saat käyttöösi laadukkaan auton, mutta sinun ei tarvitse sitoa siihen pääomaa.

Nissan Qashqai
Autosalpa Sopimuksella 299 € / kk

Mikäli arvostat laadukasta autoilua, tässä on sinun vaihtoehtosi. Nyt voit nauttia autoilusta ilman huolta käsirahasta, auton arvon alenemisesta tai auton jälleenmyyntiarvosta. Autosalpa Sopimus on avaimesi helppoon autoiluun: saat käyttöösi laadukkaan auton, mutta sinun ei tarvitse sitoa siihen pääomaa!

Sopimus sisältää:

 • Qashqai Dig-T 115 Visia 2WD 6M/T
 • 36 kk sopimus
 • maks. 15.000 km / vuosi
 • metallivärin ja talvirenkaat
 • taatun takaisinostohinnan

Ota yhteys myyjään >> 


Mikä on Autosalpa Sopimus?

Autosalpa Sopimuksen avulla saat auton käyttöösi 36 kuukauden ajaksi kiinteällä kuukausimaksulla ja ennakkoon sovitulla kilometrirajalla ilman suurta ensimmäistä maksuerää. Sopimuskauden aikana huolehdit ainoastaan auton huolto- ja korjauskustannuksista. Sopimuksen teossa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja autossa on oltava sekä kasko- että liikennevakuutus. Katso vaihtoehdot alempaa ja hyödynnä autoilun parhaat puolet ilman stressiä siitä, mikä auton arvo on neljän vuoden päästä!

OSTAMME NYKYISEN AUTOSI

Tarvittaessa teemme nykyisestä autostasi kilpailukykyisen ostotarjouksen. Jätä yhteydenottopyyntö, niin myyjämme soittaa sinulle!


Helppoa – teemme sinulle tarjouksen valitsemallesi ajalle tasaeräsopimuksella ja ennalta määritellyllä kilometrirajalla. 
Huoletonta – sinun ei tarvitse miettiä auton arvon alenemista tai auton jälleenmyyntiarvoa - kerromme sen sinulle etukäteen. 
Taloudellista – me ostamme auton takaisin ennalta sovitulla jäännösarvolla, kun aikaraja tulee täyteen. Turvallista – saat varmasti laadukkaan ja tarpeisiisi sopivan auton järkevään kuukausihintaan, joka sisältää myös talvirenkaat.


MITEN ALOITAN? 

Mikäli helppo autoilu kiinnostaa sinua, ota yhteys myyjään ja saat tarjouksen. Kuukausierän suuruuteen vaikuttavat sopimuskauden pituus, kilometriraja ja valitut lisävarusteet. Maksat ensimmäisen kuukausierän noutaessasi auton. Hintaan sisältyy talvirenkaat ja ennalta määritelty jäännösarvo, jolla lunastamme auton takaisin sopimusajan päätyttyä. Nykyisestä autostasi teemme sinulle kilpailukykyisen ostotarjouksen. 

SOPIMUKSEN AIKANA… 

Sinulla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki auton huollot ja korjaukset on tehtävä Autosalvassa varmistaaksesi sopimuksen jatkumisen. Halutessasi voit tehdä huoltosopimuksen, jolloin myös huollot sidotaan paketin hintaan, ja sinä maksat vain yhden kiinteän kuukausierän sekä autosta että huolloista. 

KUN SOPIMUSKAUSI PÄÄTTYY… 

Lunastamme auton takaisin ennalta määriteltyyn hintaan. Voit myös maksaa jäännösarvon pois ja näin auto siirtyy sinun omistukseesi. Mikäli haluat kesken sopimuskauden vaihtaa auton toiseen, maksat vain senhetkisen auton arvon ja sopimukseen kirjatun jäännösarvon välisen erotuksen. 

KATSO MYÖS MUUT MALLIT, JOIHIN SAAT AUTOSALPA SOPIMUKSEN

Opel Astra Sports Tourer Lue lisää >> 

Volvo V40 ja V60 Lue lisää >>

Renault Clio Life Lue lisää >>  


 HUOM. 

 • Ensimmäinen maksuerä maksetaan autoa noudettaessa. 
 • Ylimenevät kilometrit laskutetaan sopimuskauden päätteeksi ( 10 snt / km). 
 • Autosalpa Sopimus koskee tiettyä erää valikoimassamme olevia autoja. Kysy myyjältä lisätietoja.
 • Autojen varusteet saattavat poiketa esimerkkien varusteista. Valitut lisävarusteet nostavat kuukausierää. 
 • Auton huollot ja korjaukset ovat asiakkaan vastuulla, ja ne on tehtävä Autosalvassa. 

Kertaluoton rahoitusesimerkki: Nissan Qashqai DIG-T 115 Visia 2WD 6M/T 299 € / kk. Kokonaishinta 24 2462,67 € (sis. toim.kulut), käsiraha 299 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 299 €, rahoitettava osuus 24 353,67 €, kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelymaksun 9 €/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 26 000,84 € ja todellinen vuosikorko 2,81 %. Taattu ostohinta autosta sopimuksen lopussa 15 350,00 €.

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutusta.