Samaa matkaa kanssanne

Olemme kulkeneet asiakkaidemme kanssa samaa matkaa jo 60 vuoden ajan. Matka jatkuu edelleen, mutta tärkein ajatus säilyy: Sinä ja autosi. Hyppää kyytiin ja tutustu mahtaviin juhlavuoden tarjouksiin!

Kuvakilpailugalleria

Autosta löytyy voimaa myös peräkärryn vetämiseen ja katolle saa sujuvasti boxin lisätavaroiden kuljetukseen.
- Mintsi
Nissanin tilaihme valmiina roadtripille.
- Nel5
Olimme menossa kuvassa olevan kaverin vanhemmille syömään. He asuivat pitkän mutkittelevan soratien päässä, jonka nopeusrajoitus on jostain syystä 80. Ajoin n. 60km/h, kunnes tiellä tuli tiukka mutka johon laskin nopeutta, mutta ilmeisesti en tarpeeksi. Auto lähti sivuluisuun oikealta vasemmalle ja takaisin oikealle jolloin päädyimme ojaan. Kenellekkään ei käynyt mitään muuta kuin yhden kaverin polvessa oli yksi mustelma. Kun olimme kiivenneet ulos autosta yksi kavereistani laittoi puhelimestaan soimaan "Teuvo maanteiden kuningas". Siitä lähtien olemme nauraneet a) Almeralleni joka lepää lunastuksessa b) silloisille ajotaidoilleni c) Teuvo-kappaleelle d) kaverini isälle joka kyselee ajotaitojeni perään.
- Marjo Koskenkangas
Tällä pienellä valkoisella kruisailtiin kaverin kanssa Irlannin pienillä teillä. Puolentoista viikon roadtripillä kerittiin kiertää koko saari. Huippu pieni valkoinen oli meidän paras kaveri reissussa.
- CB
Se road trip -hetki jää kyllä ikuisesti mieleen, kun vuokraamasi yösija paljastuukin huussin kokoiseksi kopiksi ja tajuat, että autosi takapaksissakin olisi ollut enemmän tilaa nukkua.
- Suvi
2.8.2015 Porvoon Kirkolta hääjuhlapaikalle 25 km päähän. 2 isoa ihmistä takapenkillä, ulkolämpötila 32 astetta ja kuumana käyvä moottori penkin ja takamuksen alla! Huh hellettä!
- Terhi
Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä rentouttavalle ja rauhalliselle rantalomalle Dubrovnikiin. Suunnitelma eli ja tilanteet eskaloituivat. Vuokrasin auton, mutta priorisoituani jätin turhan painolastin kuten kartan ja GPS:n hankkimatta. Kamera ja selfiekeppi tuntuivat tärkemmiltä sekä etu- että jälkikäteen ajateltuna. Otin suunnan etelään ja Montenegron, Albanian, Kosovon, makedonian ja Serbian jälkeen päädyin Bosnia ja Herzegovinan Sarajevoon. Kuvassa vuokra-autoni kuvattuna Sarajevon 1984 Olympialaisten kisahostellin seinän läpi. Jugoslavian sodan jäljet näkyvät ja kaikkien aikojen mäkikotka muistetaan yhä.
- Sami
Maisema Norjan puolelle, kuvattu Utsjoella
- Ultimathule
Osallistu kilpailuun tästä