Salpahuolto sopii kaikille merkeille

Oletko miettinyt, miten nykyiset valintasi vaikuttavat autosi kuntoon? Autosi toiminnan kannalta on ratkaisevaa, miten huolto tehdään tai mitä kenties jätetään tekemättä. Salpahuollossa autosi huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti, olipa auton merkki mikä tahansa. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia.

 Salpahuolto

  • sopii kaikille automerkeille
  • kattaa kaikki autosi huollot ja korjaukset
  • on laadultaan ja hinnaltaan erittäin kilpailukykyinen.

Siirry varausjärjestelmään
tai ota yhteyttä

km

km

km

km

km

km

km

km

Huoltopalvelut

Määräaikaishuollot
Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollossa koulutetut mekaanikkomme huoltavat autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme huollossa alkuperäistä vastaavia varaosia, jolloin myös autosi takuu säilyy.

Vuosihuolto
Vuosihuolto

Huollattamalla autosi säännöllisesti ennaltaehkäiset osien kulumista sekä varmistut siitä, että autosi on turvallinen ajaa. Jos määräaikaishuollon huoltovälin kilometrimäärä ei täyty vuosittain, kannattaa sinun käyttää autosi vuosihuollossa.

Kausihuolto
Kausihuolto

Kausihuollossa valmistelet autosi kätevästi sekä kesään että talveen. Voit teettää kausihuollon vaikkapa renkaidenvaihdon yhteydessä.

Sähkötyöt
Sähkötyöt

Tutkimme ja korjaamme autosi sähköviat ammattitaidolla. Sähkötöihin kuuluvat mm. auton käyntihäiriöt, päästöviat ja mittaukset, sähkövarusteet, starttimoottorit ja laturit.

Diagnostiikka
Diagnostiikka

Nykyajan autoissa tietokone säätelee useita toimintoja ja kirjaa niissä ilmenneitä vikoja. Nämä auton vikakoodit voidaan lukea diagnostiikkalaitteella, mikä nopeuttaa vianetsintää ja helpottaa mekaanikon työtä.

Ilmastointi
Ilmastointi

Huollattamalla autosi ilmastointijärjestelmän meillä varmistat, että matkasi sujuu mukavasti myös kesähelteessä. Ilmastointijärjestelmään paineistettu kaasu voi ajan myötä vuotaa tiivisteistä, mikä vaikuttaa oleellisesti ilmastoinnin tehoon.

Rengastyöt ja myynti
Rengastyöt ja myynti

Kattavasta rengasvalikoimastamme löydämme juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Hoidamme renkaiden asennuksen, vannetyöt, tasapainotukset, renkaiden paikkaukset sekä tarvittaessa myös renkaidesi kausisäilytyksen.

Pyöräsuuntaukset
Pyöräsuuntaukset

Väärin suunnatut pyörien suuntakulmat kuluttavat renkaita enemmän ja tekevät auton ohjaamisesta vaikeampaa. Tarkistamalla ja säätämällä suuntakulmat säännöllisesti säästät sekä rahaa että renkaita ja parannat ajokokemustasi.

Vaurio- ja kolarityöt
Vaurio- ja kolarityöt

Hoidamme kaikki autosi vaurio- ja kolarityöt merkistä riippumatta. Noudamme autosi tarvittaessa kolaripaikalta, avustamme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja hoidamme autosi vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiösi kanssa.

Tuulilasinvaihdot ja korjaukset
Tuulilasinvaihdot ja korjaukset

Tuulilasin korjaus - ja vaihtopalvelumme on vakuutusyhtiöiden valtuuttama ja hyväksymä. Korjaamme paikalliset tuulilasin vauriot lähes näkymättömiin. Ajoissa tehty korjaus parantaa näkyvyyttä ja antaa tuulilasille lisää elinaikaa.

Vetokoukut
Vetokoukut

Hyvän vetokoukun avulla kuljetat autollasi niin asuntovaunua, traileria kuin peräkärryäkin vaivattomasti. Me asennamme autoosi haluamasi vetokoukun sopivalla sähkösarjalla.

Esimerkkihintoja VAG-autoihin

Esimerkkihintoja VAG-autoihin

Salpahuollosta saat edulliset huollot VAG-autoihin. Katso hinnat tai kysy tarjous sinun autollesi!

Tuulilasin korjaus
49 €

Kiveniskemät ja halkeamat on mahdollista korjata, jos vaurio on pienikokoinen (alle 2,5 cm) eikä sijaitse kuljettajan näkökentän alueella.

Kausihuolto 129 €

Kausihuolto 129 €

Sisältää: moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon, ulkoisten valojen tarkastuksen, öljyn ja nesteiden tarkastuksen, renkaiden tarkastuksen, alustan nivelten tarkastuksen, jarrujen ja iskunvaimentimen tarkastuksen sekä akun kuntotestin. Koskee 4-sylinterisiä henkilöautoja.