Salpahuolto Tampere

Tampereen Autosalvassa huollamme kaikki automerkit. Kutsumme kaikkien merkkien autohuoltoa Salpahuolloksi.
Autosalpa_logo_valkoinen_volvoxc40_2.png

Autohuolto- ja autokorjaamopalvelut nopeasti ja edullisesti.

 

Salpahuolto - autohuoltoa kaikille merkeille

Salpahuollossa autosi huolletaan huolto-ohjelman mukaisesti, olipa auton merkki mikä tahansa. Käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia ja mekaanikkomme ovat autohuollon ammattilaisia. Ylläpidämme heidän ammattitaitoaan jatkuvalla koulutuksella. Autokorjaamollamme voit asioida halutessasi suoraan mekaanikon kanssa.

 Salpahuolto

 • autohuolto, joka sopii kaikille automerkeille
 • laadultaan erinomainen ja hinnaltaan edullinen

Salpahuollossa tehdään myös

 • lisävarusteiden asennukset, kuten vetokoukkujen ja tuulilasien asennukset
 • kaikki autosi korjaukset vianetsinnästä vauriokorjauksiin

 

Kausihuolto 129 €

Kausihuolto tarjoaa edullista autohuoltoa silloin, kun huolto-ohjelman mukainen vuosi- tai määräaikaishuolto ei ole vielä ajankohtainen. Hinta koskee 3- ja 4-sylinterisiä henkilöautoja.

Kausihuolto sisältää:

 • tarvittavan määrän autovalmistajan vaatimusten mukaista moottoriöljyä
 • öljynsuodattimen
 • tyhjennystulpan tiivisteen
 • tarvittavan määrän tuulilasinpesunestettä

Huoltotyöt:

 • moottoriöljyn vaihto
 • öljynsuodattimen vaihto
 • öljyn tyhjennystulpan tiivisteen vaihto
 • tuulilasinpesunesteen lisäys

Tarkastuskohteet:

 • jarrut
 • nestetasot ja -vuodot
 • alusta
 • moottori
 • kori

Huollon sijaisauto veloituksetta

Saat uudenveroisen sijaisauton veloituksetta käyttöösi huolto- ja korjaamokäyntien ajaksi (arvo 40 €/vuorokausi). Etu voimassa toistaiseksi Tampereen Autosalvassa.

Autosalpa Tampere

Tampereen Autosalvassa hoidat kaikki autoiluun liittyvät asiasi. Tervetuloa Lielahteen!

Autosalpa Tampere 
Sellukatu 5, 33400 Tampere

Varaa huoltoaika soittamalla numeroon: 
020 7799 710

Huoltopalvelut

Määräaikaishuollot
Määräaikaishuollot

Määräaikaishuollossa koulutetut mekaanikkomme huoltavat autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme huollossa alkuperäistä vastaavia varaosia, jolloin myös autosi takuu säilyy.

Vuosihuolto
Vuosihuolto

Huollattamalla autosi säännöllisesti ennaltaehkäiset osien kulumista sekä varmistut siitä, että autosi on turvallinen ajaa. Jos määräaikaishuollon huoltovälin kilometrimäärä ei täyty vuosittain, kannattaa sinun käyttää autosi vuosihuollossa.

Kausihuolto
Kausihuolto

Kausihuollossa valmistelet autosi kätevästi sekä kesään että talveen. Voit teettää kausihuollon vaikkapa renkaidenvaihdon yhteydessä.

Sähkötyöt
Sähkötyöt

Tutkimme ja korjaamme autosi sähköviat ammattitaidolla. Sähkötöihin kuuluvat mm. auton käyntihäiriöt, päästöviat ja mittaukset, sähkövarusteet, starttimoottorit ja laturit.

Diagnostiikka
Diagnostiikka

Nykyajan autoissa tietokone säätelee useita toimintoja ja kirjaa niissä ilmenneitä vikoja. Nämä auton vikakoodit voidaan lukea diagnostiikkalaitteella, mikä nopeuttaa vianetsintää ja helpottaa mekaanikon työtä.

Ilmastointi
Ilmastointi

Huollattamalla autosi ilmastointijärjestelmän meillä varmistat, että matkasi sujuu mukavasti myös kesähelteessä. Ilmastointijärjestelmään paineistettu kaasu voi ajan myötä vuotaa tiivisteistä, mikä vaikuttaa oleellisesti ilmastoinnin tehoon.

Rengastyöt ja myynti
Rengastyöt ja myynti

Kattavasta rengasvalikoimastamme löydämme juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Hoidamme renkaiden asennuksen, vannetyöt, tasapainotukset, renkaiden paikkaukset sekä tarvittaessa myös renkaidesi kausisäilytyksen.

Pyöräsuuntaukset
Pyöräsuuntaukset

Väärin suunnatut pyörien suuntakulmat kuluttavat renkaita enemmän ja tekevät auton ohjaamisesta vaikeampaa. Tarkistamalla ja säätämällä suuntakulmat säännöllisesti säästät sekä rahaa että renkaita ja parannat ajokokemustasi.

Vaurio- ja kolarityöt
Vaurio- ja kolarityöt

Hoidamme kaikki autosi vaurio- ja kolarityöt merkistä riippumatta. Noudamme autosi tarvittaessa kolaripaikalta, avustamme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja hoidamme autosi vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiösi kanssa.

Tuulilasinvaihdot ja korjaukset
Tuulilasinvaihdot ja korjaukset

Tuulilasin korjaus - ja vaihtopalvelumme on vakuutusyhtiöiden valtuuttama ja hyväksymä. Korjaamme paikalliset tuulilasin vauriot lähes näkymättömiin. Ajoissa tehty korjaus parantaa näkyvyyttä ja antaa tuulilasille lisää elinaikaa.

Vetokoukut
Vetokoukut

Hyvän vetokoukun avulla kuljetat autollasi niin asuntovaunua, traileria kuin peräkärryäkin vaivattomasti. Me asennamme autoosi haluamasi vetokoukun sopivalla sähkösarjalla.