Volvo Personal Service

Volvo Personal Service on enemmän kuin pelkkä autosi huolto. Se on palvelukokonaisuus, joka on suunniteltu juuri sinulle ja Volvollesi.

Auton omistamisen ei pidä olla monimutkaista, vaan mahdollisimman helppoa ja nautinnollista. Valtuutetussa huollossa autosi huoltavat erikoiskoulutetut mekaanikot, jotka käyttävät räätälöityjä työmenetelmiä, uusimpia työkaluja, diagnosointilaitteita ja alkuperäisiä Volvo-varaosia.

Siirry varausjärjestelmään
tai ota yhteyttä

km

km

km

km

km

km

km

km

Ajankohtaisia kampanjoita

Varaa huolto verkossa

Varaa huolto verkossa

Varaa huolto helposti verkossa, silloin kun sinulle sopii. Järjestelmä etsii autosi tiedot rekisterinumeron perusteella.

Klubilaisille sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi

Klubilaisille sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi

Jätä autosi meille huollettavaksi ja hoida arjen askareet huollon sijaisautolla. Huollon sijaisauton saat käyttöösi ennalta varatun vuosi- ja määräaikaishuollon ajaksi.

Omamekaanikko tuntee sinut ja autosi

Omamekaanikko tuntee sinut ja autosi

Volvo Omamekaanikko® -palvelu on käytössä Keravalla ja Lahdessa.

Huollata nyt, saat laskun elokuussa

Huollata nyt, saat laskun elokuussa

Autosalpa Huoltotilin avulla saat maksuaikaa huolloille, renkaille ja varaosille. Ostaessasi nyt saat laskun vasta elokuussa! Lue lisää ja täytä hakemus!

Volvo Essential

Volvo Essential
169 €

Volvo Essential on vanhemmille, yli 6-vuotiaille Volvoille suunniteltu huolto. Essential on normaalia määräaikaishuoltoa edullisempi vaihtoehto, ja siihen sisältyy kaikki Volvosi toiminnan kannalta tärkeät toimenpiteet.

Tarjous tunnissa

Tarjous tunnissa

Kuuntelemme, välitämme ja hoidamme asiasi mahdollisimman nopeasti. Kysy tarjous autosta, huollosta tai varaosista, niin otamme sinuun yhteyttä tunnin sisällä arkisin klo 9 – 16 välillä.

Huoltomme on uudistunut

Huoltomme on uudistunut

Uudistunut huoltomme palvelee sinua tällä hetkellä Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Tampereella ja Hyvinkäällä. Katso, miten helppoa huollossa asiointi nykyisin on!

Janni vie auton huoltoon

Janni vie auton huoltoon

Fitnessmalli ja yhteistyökumppanimme Janni Hussi kävi testaamassa, kuinka autonhuolto sujuu Keravalla. Katso video tästä >>

Polestar-teho-optimointi edullisesti!

Polestar-teho-optimointi edullisesti!

Polestar-teho-optimointi nyt erikoishintaan 949 €.

Mitä Volvo Personal Service sisältää?

Ilmainen ohjelmistopäivitys huollon yhteydessä

Autosi pysyy parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa, kun sen tietokoneessa on uusimmat ohjelmistopäivitykset. Ohjelmistopäivitys on veloitukseton määräaikais-, vuosi- tai Essential-huollon yhteydessä.

Volvo Omamekaanikko®

Mitä jos voisit asioida aina saman mekaanikon kanssa, joka tuntee autosi paremmin kuin kukaan muu? Omamekaanikolta saat halutessasi henkilökohtaista palvelua kaikkiin huoltoon liittyvissä asioissa. Volvo Omamekaanikko® on Volvo Car Finland Oy Ab:n rekisteröimä tavaramerkki.

Tiepalvelu vuodeksi

Tiepalvelu on turvanasi kaikilla matkoilla. Voit soittaa Tiepalvelun päivystävään numeroon 0800-13600, jos autoosi tulee vika tienpäällä tai joudut onnettomuuteen. Tiepalvelu korjaa vian paikan päällä, mikäli se on mahdollista. Muissa tapauksissa autosi hinataan lähimpään merkkihuoltoon. Tiepalvelu on voimassa aina seuraavaan huoltoon asti, maksimissaan vuoden ajan.

Volvo-sijaisauto

Tarjoamme sinulle ennalta varatun vuosi- ja määräaikaishuollon ajaksi Volvo-sijaisauton. Autosalpa Klubilaisena saat sijaisauton veloituksetta.

Huollon testaajat