Volvo XC40 T3 Business aut Autosalpa Sopimuksella

kuukausikustannus 529 €

Kokonaishinta 45 317 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 2 000 €
  • Kuukausikustannus 529 €
  • Talvirenkaat ja Advanced -varustepaketti
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään: 27 330 €

Laskelma ja lisätiedot

Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Esimerkkilaskelma sisältää: Volvo XC40 T3 Business aut -malli, sopimusaika 36 kk, 15.000 km / vuosi, käsiraha 2 000 €, talvirenkaat, Advanced-varustepaketti (sis. pysäköintitutka eteen ja taakse, etusumuvalot LED, sisävalaistus, Intellisafe Assist, Sensus -järjestelmä), lunastuhinta sopimuskauden päättyessä 27 330 €. 

Volvo XC40 T3 Business Classic aut kokonaishinta 45 317,19 € (sis. toimituskulut 581,50 €, arvioidun autoveron 8 911,69 €, talvirenkaat ja Advanced-paketin). Volvo XC40 -mallisto EU-yhd. 4,9–7,1 l/100 km, CO2 127-166 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 

Kokonaishinta 45 317,19 €
Käsiraha 2 000 €
Rahoitettava osuus 43 507,19 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 528,97 €
Korko 1,90 %
Avaus 190 €
Kk-kulut 9 € / kk
KSL-vuosikorko 2,41 %
Luotto ja luottokustannukset yht. 46 042,96 €
Lunastushinta sopimuksen päättyessä vähintään 27 330 €

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus.

Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty lunastushinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

KÄSIRAHA SEURAAVAAN AUTOOSI

Palkitsemme sinut asiakkuutesi jatkumisesta. 

Kun vaihdat Volvo XC40:n viimeisen sopimusvuoden aikana meillä uuteen autoon, hyvitämme sinulle käsirahan, eli

2 000 €

 

Ajankohtaiset Volvo-etusi