Volvo V90 T8 AWD Twin Engine Inscription Autosalpa Sopimuksella

kuukausikustannus 669 €

Kokonaishinta 70 160 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 5 000 €
  • Kuukausikustannus 669 €
  • Talvirenkaat
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton jäännösarvo sopimuksen päättyessä vähintään: 45 430 €

VAIHDA UUTEEN, SAAT MEILTÄ RAHANARVOISEN HYVITYKSEN

Palkitsemme sinut asiakkuutesi jatkumisesta. 

Kun vaihdat Volvo V90:n viimeisen sopimusvuoden aikana meillä uuteen autoon, hyvitämme sinulle 

2 000 €

Hyvitys maksetaan sopimukseen kirjatun jäännösarvon päälle. 


Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Esimerkkilaskelma sisältää: V90 T8 AWD Inscription aut, sopimusaika 36 kk, 15.000 km / vuosi, käsiraha 5 000 €, talvirenkaat. Auton hyvitysarvo sopimuksen päättyessä vähintään 45 430,00 €.

Inscription-varustelussa vakiona mm. Moritz-nahkaverhoilu, 19” alumiinivanteet, kattava Winter-paketti sekä iso 12” digitaalimittaristo. 

Volvo V90 T8 AWD Inscription aut kokonaishinta 70 159,89 € (sis. toimituskulut 583,50 €, arvioidun autoveron 2 733,39 € ja talvirenkaat). Volvo V90 T8 AWD Twin Engine Inscription EU-yhd. 2,7 l/100 km, CO2 61 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 
 
Kokonaishinta 70 159,89 €
Käsiraha 5 000 €
Rahoitettava osuus 65 349,89 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 669 € 
Korko 1,90 %
Avaus 190 €
Kk-kulut 9 €
Luotto- ja luottokustannukset yht. 69 024,18 €
Hyvitysarvo sopimuksen päättyessä vähintään 45 430,00 €


Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. 
 
Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä. 

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty takaisinostohinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle.