Volvo V40 T2 Business Classic aut Autosalpa Sopimuksella

kuukausikustannus 329 €

Kokonaishinta 30 928 €

Sopimuksen sisältö

  • Sopimusaika 36 kk
  • 15 000 km / vuosi
  • Käsiraha 3 000 €
  • Kuukausikustannus 329 €
  • Talvirenkaat
  • Volvo on Call
  • Autosalpa Klubin edut, kuten veloitukseton huollon sijaisauto

Auton jäännösarvo sopimuksen päättyessä vähintään: 18 250 €

VAIHDA UUTEEN, SAAT MEILTÄ RAHANARVOISEN HYVITYKSEN

Palkitsemme sinut asiakkuutesi jatkumisesta. 

Kun vaihdat Volvo V40:n viimeisen sopimusvuoden aikana meillä uuteen autoon, hyvitämme sinulle 

2 000 €

Hyvitys maksetaan sopimukseen kirjatun jäännösarvon päälle. 

TAKAISIN ETUSIVULLE


Tällä sivulla esitetty kuukausierä laskelmineen on esimerkki. Räätälöimme jokaisen Autosalpa Sopimuksen sinun tarpeisiisi sopivaksi. Esimerkkilaskelma sisältää: V40 T2 Business Classic aut -malli, sopimusaika 36 kk, 15.000 km / vuosi, käsiraha 3 000 €, talvirenkaat, Volvo on Call, taattu takaisinostohinta 18 250 €. Classic-mallissa vakiona mm. automaattivaihteisto, Volvo On Call -järjestelmä, nahka-kangasverhoilu, digitaalinen mittaristo 8”, avaimeton ajo, alumiinivanteet 17”, polttoainetoiminen lämmitin, City Safety -turvajärjestelmä.

Volvo V40 T2 Business Classic aut kokonaishinta 30 927,81 € (sis. toimituskulut 581,50 € ja arvioidun autoveron 5 114,31 €). EU-yhd. 6,9 l/100 km, CO2 156 g/km (uusi mittaustapa, WLTP). Kuvan auto lisävarustein.

Kertaluoton rahoitusesimerkki: 

Kokonaishinta 30 927,81 €
Käsiraha 3 000 €
Rahoitettava osuus 28 117,81 €
Sopimusaika 36 kk
Kuukausierä 328,74 €
Korko 1,90 %
Avaus 190 €
Kk-kulut 9 € / kk
Luotto ja luottokustannukset yht. 29 995 €
Hyvitysarvo sopimuksen päättyessä vähintään 18 250 €

 

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.
Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus.

Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat). Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km. Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Autosalpa Sopimuksessa sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty takaisinostohinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle.