Näin pääset alkuun

Autosalpa Sopimuksen tekeminen on helppoa. Ammattitaitoiset myyjämme etsivät juuri sinulle sopivan ratkaisun niin auton, sopimusajan, kilometrien kuin tarvittavien varusteiden ja lisäpalveluiden suhteen.  Sitoudumme sopimusajan päätyttyä ostamaan auton takaisin hintaan, jonka määrittelemme etukäteen. Näin sinun ei tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. 

TUTUSTU

Autosalpa Sopimus on joustava osamaksupohjainen vaihtoehto rahoittaa autosi. Teemme sopimuksen mihin tahansa haluamaasi uuteen autoon. Esimerkkiautot löydät täältä. Kysy rohkeasti!

OTA YHTEYTTÄ

myyjään. Myyjä etsii kanssasi sinulle sopivimman vaihtoehdon ja sopii kanssasi tarvittavista lisävarusteista ja -palveluista autoilutottumustesi mukaan.

VALITSE KÄSIRAHA, SOPIMUSAIKA JA KILOMETRIT

Käsirahalla, sopimusajalla ja kilometreillä on vaikutusta sopimuksesi kuukausierään ja sitä kautta myös auton jäännösarvoon. Myyjä kertoo sinulle lisää. 

Mistä kuukausierä muodostuu?

JÄÄNNÖSARVO

Jäännösarvolla tarkoitetaan summaa, jolla sitoudumme ostamaan auton sinulta takaisin sopimuskauden päättyessä. Kyseessä on minimisumma, jonka hyvitämme vähintään autostasi. Mikäli autosi arvo on sopimuksen päättymishetkellä enemmän kuin sopimukseen kirjattu arvo, hyvitämme yli menevän osuuden sinulle rahana.

NAUTI HUOLETTOMASTA AUTOILUSTA

Sopimuksen tehtyäsi voit vain nauttia huolettomammasta autoilusta. Muistathan pitää autostasi hyvää huolta! Autosalpa Sopimuksen voimassaolo edellyttää, että autosi huollot on teetetty ajallaan Autosalvassa. Voit myös valita Autosalpa Sopimukseen lisämaksusta huoltosopimuksen. 

ENNEN SOPIMUKSEN PÄÄTTYMISTÄ

Voit vaihtaa autosi uuteen tai päättää sopimuksen ennen sopimuskauden päättymistä. Laskemme silloin uuden jäännösarvon autollesi, jonka maksamme sinulle. Lisäksi maksamme sinulle jopa 2 000 € hyvityksen jäännösarvon lisäksi, jos vaihdat autosi uuteen viimeisen sopimusvuoden (24 - 36 kk) aikana.

VAIHDA UUTEEN VIIMEISEN SOPIMUSVUODEN AIKANA

Mikäli vaihdat auton meillä uuteen viimeisen sopimusvuoden aikana, maksamme sinulle jopa 2 000 € hyvityksen kiitokseksi asiakkuutesi jatkumisesta! 


Hyvitys on 2 000 € vaihtaessasi uuteen Volvoon ja 1 000 € vaihtaessasi uuteen muun merkkiseen autoon. Hyvitys maksetaan vaihtaessasi auton viimeisen sopimusvuoden aikana, kun sopimus on kestoltaan 36 kk. 

SOPIMUKSEN PÄÄTTYESSÄ

1.) Tee uusi Autosalpa Sopimus
Valitse uusi auto ja nauti sen mukavuuksista kiinteään kuukausihintaan. 

2.) Palauta auto meille
Ostamme auton takaisin ja maksamme siitä vähintään sopimukseen kirjatun jäännösarvon. 

3.) Lunasta auto itsellesi
Lunasta milloin tahansa sopimuskauden aikana auto itsellesi tai tee loppuvelasta uusi osamaksusopimus.

AUTOSALPA SOPIMUS

 

Autosalpa Sopimus on meidän tapamme tarjota jatkuvuutta ja joustavuutta sinun autoiluusi.

- Tuukka Sirén, toimitusjohtaja

Etusivulle

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Lähetä meille Autosalpa Sopimusta koskeva kysymyksesi, niin vastaamme siihen mahdollisimman pian!