Autosalpa Klubi palkitsee

Meille on tärkeää olla matkassasi mukana myös autonhankinnan jälkeen. Siksi liitämme sinut Autosalpa Klubiin ostaessasi autosi meiltä. Klubin jäsenenä saat autoilevan ihmisen arkea helpottavia etuja sekä elämyksiä, jotka tuovat pientä luksusta arjen keskelle. Tehdessäsi Autosalpa Sopimuksen pääset nauttimaan Autosalpa Klubin eduista, kuten veloituksettomasta huollon sijaisautosta sekä pakettiauton lainausmahdollisuudesta veloituksetta. 


Huollon sijaisauto veloituksetta käyttöösi

Klubilaisille sijaisauto veloituksetta huollon ajaksi
Klubilaisena voit jättää autosi huollettavaksi ja hoitaa arjen askareet huollon sijaisautolla. Autosalpa Klubilaiset saavat sijaisauton käyttöön veloituksetta vuosi- ja määräaikaishuollon ajaksi.

Huollon sijaisauton hinta


Pakettiauto lainaan veloituksetta

Tarvitsetko lyhytaikaiseen käyttöön pakettiautoa? Lainaa pakettiauto meiltä veloituksetta tai vuokraa edulliseen hintaan muu tarpeisiisi sopiva auto.


Auton huoltoon nouto

Huollon aika? Noudamme auton kotoa huoltoon
Noudamme klubilaisen auton kätevästi kotoa ja annamme huollon ajaksi sijaisauton käyttöön. Kun huolto on valmis, palautamme auton asiakkaalle kotipihaan ja lunastamme samalla sijaisauton takaisin.

Noutopalvelun hinta


Rengashotelli

Säästä tilaa, aikaa ja vaivaa
Rengashotellimme avulla renkaidenvaihto, pesu ja säilytys sujuu kätevästi. Palvelu säästää tilaa, aikaa ja vaivaa itseltäsi. Rengashotelliin sisältyy renkaiden kunnon tarkastus vaihtotyön yhteydessä, vaihtotyö, pesu vaihdon yhteydessä sekä säilytys asianmukaisessa tilassa vakuutettuina.

Rengashotellin hinnat

Kausi = kesä- TAI talvirengaskausi


Suksiboksi

Vuokraa suksiboksi ja lähde vaikka pidemmällekin matkalle!
Vuokraamme suksiboksin klubilaisille hintaan 50 € / viikko.


Katsastus

Katsastamme auton puolestasi

Palvelu sisältää katsastustarkastuksen, päästömittaukset, käytön katsastuksessa ja katsastusmaksun.


Lippuarvonnat ja tapahtumat

Arvomme kuukausittain klubilaisten kesken lippuja erilaisiin kulttuuri- ja urheilutapahtumiin. Arvonnat löytyvät Klubi-sivuilta, ja niihin voi osallistua ainoastaan kirjautuneena. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, joista tiedotamme klubilaisia sähköpostilla. 


Huollon kausitarjoukset

Kausittain vaihtuvat Klubi-tarjoukset löytyvät Klubi-sivuilta kirjautumisen takaa.


Takaisin etusivulle >

Tutustu Autosalpa Klubiin >