Uusi Volvo XC40

Volvon uusin tulokas XC40 on uuden ajan citymaasturi, joka nostaa sinut arkipäivän yläpuolelle. Tässä autossa on kaikki mitä tarvitset, mutta ei mitään liikaa. Tervetuloa koeajolle Autosalpaan!
Autosalpa_logo_nega3.png

Volvo Myyntimme palvelee sinua
Kouvolassa, Kotkassa, Porvoossa, Keravalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä

Nouse arjen yläpuolelle

 XC40. Täydellinen pieni katumaasturi suurilla innovaatioilla. Tämä auto on rakennettu kohottamaan sinut kiireisen arjen yläpuolelle. Tutustu ominaisuuksiin, jotka on suunniteltu parantamaan ja yksinkertaistamaan elämää! 

 

  • ainutlaatuista muotoilua
  • elämää yksinkertaistavia ominaisuuksia 
  • skandinaavista tyylikkyyttä
  • enemmän kuin pelkkä kulkuväline
  • saumaton yhteys digielämääsi

Uusi Volvo XC40 -mallisto alk. 40.308 €

 

 

 

TILAAJALAHJA
SINULLE

 

Tarjoamme kaikille uuden XC40-mallin tilaajille laadukkaat kotimaiset Sauson kosketusnäyttökäsineet kaupan päälle. Käsineiden arvo 89 €. Valikoima vaihtelee toimipisteittäin. 

Ihmiskeskeisiä innovaatioita

XC40-mallissa ulkoasun vahva ilme yhdistyy sisätilojen nerokkaisiin yksityiskohtiin sekä ihmiskeskeisen suunnittelun hedelmiin. Auto on täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia, saumatonta liitettävyyttä ja elämänlaatuun keskittymistä, joka tekee jokaisesta matkasta ainutlaatuisen. 

 

Älykästä säilytystilaa

 

 

Säilytystilat ovat tärkeitä. XC40:ssä on sovellettu nerokkaita säilytysratkaisuja, jotka eivät vie tilaa matkustusmukavuudelta. Autossa on mm. isot ovitaskut, joustava tavaratila ja kokoontaittuva lattia. Lattiapinnan alta löytyy säilytystilaa, ja ostoskassillekin on oma pidikkeensä! 

 

 

Tarkkaile kaupunkia
korkeammalta

Katumaasturille ominainen korkea ajoasento takaa hyvän näkyvyyden.  

 

Hallitse autoa puhelimellasi

XC40 on aina yhteydessä digitaalielämääsi. Voit yhdistää puhelimesi, tablettisi tai älykellosi Volvo XC40:n kanssa ja nauttia ominaisuuksista, jotka sekä säästävät aikaa että yksinkertaistavat elämää. Volvo on Call -sovelluksen avulla voit etukäteen lämmittää penkkisi, viilentää autoasi, lukita ja avata sen sekä paljon muuta. 

Voit myös jakaa autosi helposti ystävien, perheen ja vaikka kollegojen kanssa antamalla heille pääsyn autoon vaivatta puhelimen tai Volvo On Call -sovelluksen kautta. Avaimeton pääsy avaa uuden mahdollisuuksien maailman. 

Nauti turvallisuuden tunteesta

Ketterän ja herkän ohjauksen ansiosta tunnet hallitsevasi autoa. Pilot Assist varmistaa, että pysyt kaistojen sisällä ja turvaväli edellä ajavaan autoon säilyy sopivana. Pysäköiminen 360° -kameran avulla on helppoa: toiminto näyttää sinulle lintuperspektiivistä yksityiskohtaisesti etäisyydet muihin kulkuneuvoihin ja esteisiin.

Täydellinen työtila

Täydellinen työympäristö sisältää oikean valaistuksen, mukavan istuimen ja toimivan teknologian. Nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät XC40:n sisätiloissa, jotka on suunniteltu mielekkäiksi ja innoittaviksi. Voit helposti käyttää kosketusnäyttöä tai antaa äänikomentoja sekä liittää digilaitteesi saumattomasti osaksi autoa. Kauniit yksityiskohdat sekä tarkasti valitut materiaalit viimeistelevät viihtyisän kokonaisuuden. 

Ruotsalaista
luovuutta 

 

Uusi Volvo XC40 on autenttinen katumaasturi. Nuorekas design yhdistettynä maasturin ominaisuuksiin muodostavat rohkean kokonaisuuden, joka pysyy kuitenkin uskollisena Volvon perusajatukselle - auto on suunniteltu juuri sinulle. 

 

UUSI VOLVO XC40
alk. 40.308 €

 

Mallisto alk. Volvo XC40 D3 Momentum 39.726,87 €, autoveroton hinta 32.300 €, arvioitu autovero 7.426,87 €, toimituskulut 581,50 €. Hinta toimituskuluineen 40.308,37 €. Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt 5,1-7,4 l / 100 km, CO2 134-170 g / km. Tuote- ja hintamuutokset mahdollisia. 

 

VOLVO PAKETTI
ALK. 499 € / KK

Volvo XC40 D3 AWD Business aut alk. 499 €/kk tai 49.309 €

Volvo Paketti takaa sinulle helpon ja huolettoman tavan autoilla ilman yllättäviä kustannuksia. Tiedät tarkalleen kuukausittaiset autoilukulusi, eikä sinun tarvitse huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta - sopimuskauden loputtua lunastamme auton takaisin ennaltamääriteltyyn hyvityshintaan. 

Volvo Paketti sisältää: 

  • määräaikaishuollot ja korjaukset, pesu huollon yhteydessä
  • renkaidenvaihdon ja kausisäilytyksen
  • sijaisauton huollon ajaksi
  • sopimusaika 36 kk ja 45.000 km

*All In One Rahoitusesimerkki Volvo XC40 D3 AWD Business aut: Hinta toimituskuluineen 49 309 €, käsiraha 5 000 €, Sopimusaika 36 kk, Ajomäärä 45000 km, luoton korko 0,9 %, kuukausierä 499,01 €, viimeinen erä 31 023,90 €, perustamismaksu 190 €, käsittelykulu 9,00 €/kk, todellinen vuosikorko 1,4 %, luottokustannukset yhteensä 1 534,25 €, rahoitettava osuus yht. 44 499 €, luottohinta 50 843,25 €. Rahoitusesimerkin max ajokilometrit 45000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot ja korjaukset. Lisäksi rengashotelli, kausivaihdot, sijaisauto huollon ajaksi sekä sisä- ja ulkopesu määräaikaishuollon yhteydessä. Sopimuksen lopussa auton voi palauttaa Santanderille sopimusehtojen mukaisesti. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Varaa oma koeajoaikasi

Varaamalla ajan koeajoon varmistat, että pääset kokemaan tämän uuden ajan citymaasturin juuri silloin, kun sinulle sopii. Jätä puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, niin kerromme sinulle lisää autosta! 

Älykkäitä säilytysratkaisuja
Millainen XC40 sinulle saisi olla?
Turvallisuuden tunnetta