Täysin uusi Volvo V60 Sportswagon

Farmareiden uusi aikakausi on täällä.
Autosalpa_logo_nega3.png

Täysin uusi Volvo V60 

Volvo on rakentanut farmariautoja yli 60 vuoden ajan tehdäkseen ihmisten autoilusta nautittavampaa. Uusi V60 vie ajonautinnon aivan uudelle tasolle. Se on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat moottorit ja säädettävät ajotilat takaavat kiehtovan ajokokemuksen. Uusimman sukupolven diesel- ja bensiinimoottorit täyttävät tiukimmat päästönormit (Euro 6D Temp.). Tulossa myös ladattava hybridi.

Tervetuloa koeajolle myymälään! 

Uusi Volvo V60 Sportswagon alkaen 42.005 €

Volvo V60 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 35 500 €, autovero 5922,08,59 €, toimituskulut 583,50 €, kokonaishinta 42 005,58 €. EU-yhd. 2,1-7,5 l/100 km, CO2 137-197 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

Unelmiesi farmari

Uusi Volvo V60 Sportswagon on unelmiesi farmari, josta olet aiemmin vain haaveillut. Tässä on auto, jonka kanssa sana farmari saa uuden merkityksen. Uusi V60 on elegantti ja sporttinen matkustusmukavuudesta ja tilasta tinkimättä. 

Auto, joka on tehty ihmisille

Farmarissa tavaratilan koko on oleellinen asia. Uusi V60 antaa sinulle vapauden elää juuri sinulle sopivaa elämäntyyliä, joka ei ole riippuvainen auton rajallisista tiloista. Hybridivoimansiirto on suunniteltu niin, että se ei rajoita auton tavaratilaa lainkaan. Myös matkustamo on tehty tilavaksi, ja autoon mahtuu mukavasti viisi matkustajaa. Ohuiden ja järkevästi muotoiltujen penkkien ansiosta jalkatilaa on runsaasti sekä edessä että takana matkustaville. 

 


Upeaa muotoilua joka suunnasta

Uusi V60 mikään ei ole paikallaan sattumalta - kaikki on tarkasti suunniteltu juuri sinun ajokokemustasi silmällä pitäen. Näyttävät ulkoiset yksityiskohdat paljastavat, että uusi V60 Sportswagon on uuden sukupolven Volvo. Urheilullinen etupuskuri yhdistettynä veistettyihin kylkiin korostavat auton luonnetta. Vahvat takaosan linjat puolestaan kertovat dynaamisuudesta. 

 

Uskomattoman tilava

V60-malli on rakennettu sinun matkustusmukavuuttasi ajatellen. Mallissa on luokkansa tilavin tavaratila, eikä tila lopu kanssamatkustajiltakaan kesken. Uusi V60 on varustettu luokkansa suurimpiin kuuluvalla tavaratilalla. Tilavuutta on jopa 529 litraa!

Ajotunnelma parhaimmillaan

Uusi Volvo V60 on luotettava kumppani jokaisella matkallasi. Auton ominaisuudet niin äänentoistosta sisätilojen laadukkaisiin materiaaleihin sekä nautinnolliseen ajotuntumaan takaavat sinulle upean ajotunnelman aina kotipihasta maantielle.

Apurisi liikenteessä

Puoliautonomisen Pilot Assist -teknologian ansiosta et ole koskaan tien päällä täysin yksin. Järjestelmä auttaa sinua pitämään turvavälin edellä ajavaan autoon ja tarjoaa sinulle tarkkuutta ja suorituskykyä esimerkiksi mutkissa. Lintuperspektiivikameran ansiosta auton pysäköinti ja hallinta parkkipaikalla on entistä helpompaa. Park Assist Pilotin avulla auto myös pysäköi itsensä puolestasi. 

Turvallisuutesi takaaja

Sinun turvallisuutesi on Volvolle sydämen asia. Uudet innovaatiot ovat tehneet Volvosta auton, jonka kyydissä sinulla ja matkustajillasi on turvallista. City Safety -toiminto käyttää tutkaa ja kameraa tunnistaen potentiaalisia tiellä liikkuvia vaaroja ja varoittaen niistä kuljettajaa. Mikäli kuljettaja ei ehdi reagoimaan, järjestelmä jarruttaa automaattisesti estääkseen törmäyksen. 

Run-offroad Mitigation -järjestelmä sen sijaan estää autoa suistumasta pois tieltä. Järjestelmä toimii 65-140 km/h nopeuksissa. Se havaitsee, mikäli auto on liukumassa pois tieltä ohjaten sen turvallisesti takaisin. Tarvittaessa järjestelmä myös hidastaa auton vauhtia. 

 

Älykkäät sisätilat

Auton sisätilat noudattavat skandinaavisen muotoilun perinteitä. Upea käsityö yhdistyy älykkääseen teknologiaan, joka lisää ajomukavuutta jokaisella matkallasi. Uusi V60 yhdistää saumattomasti laadun ja käytettävyyden ilman kompromisseja.

Ylellinen sisustus vallitsee kaikissa auton sisätilan yksityiskohdissa aina ilmanottoaukkojen säätönupeista timanttikuvioin koristeltuihin ohjauspyörän säätimiin. Inscription-varustetason valitsijat pääsevät nauttimaan uniikista Driftwood-koristelusta. Puukäsitelty pinta on miellyttävä sekä silmälle että kädelle. 

 

Kuule laatu

Bowers & Wilkinsin ylellinen äänentoistojärjestelmä tarjoaa sinulle upean äänenlaadun ja akustiikan. Jokaisen kaiuttimen paikka on tarkkaan harkittu. Esimerkiksi kojelaudan päälle asetettu tweeter-kaiutin estää äänen heijastumisen tuulilasista taatakseen sinulle parhaan musiikkikokemuksen. Voit valita äänitilan juuri omaan tunnelmaasi sopivaksi neljän eri vaihtoehdon väliltä. Harman Kardonin kanssa kehitetty Harman Kardon Premium Sound -äänentoistojärjestelmä tuo vielä oman lisämausteensa korkealaatuiseen äänikokemukseen. 

Hybridi ilman kompromisseja

Voimakas, mutta tasainen kyyti on mahdollistettu plug-in hybrid -voimansiirtotekniikan avulla. Etupyörät toimivat nelisylinterisellä bensiinimoottorilla ja takapyörät sähkömoottorilla. Auto tarjoaa valmiina kolme erilaista ajotilaa, joista voit valita itsellesi sopivan tai luoda kokonaan omat asetuksesi Individual-toiminnolla. 

 • Pure-tilassa auto käyttää pelkästään sähköä, jolloin sinä voit nauttia autoilusta nollapäästöillä. 
 • Power-tilassa turboahdettu bensiinimoottori ja voimakas sähkömoottori toimivat yhdessä ja mahdollistavat välittömän reagoinnin.
 • Hybrid-tilassa auto vaihtaa tilanteesta riippuen automaattisesti sähkömoottorin ja bensiinimoottorin välillä varmistaen mahdollisimman tasaisen kyydin.

Paras ajokokemuksesi

V60 Sportwagonin muoto ja korimalli lupaavat poikkeuksellista hallinnan tunnetta. Kevyet materiaalit laskevat kokonaispainoa ja edistävät auton kykyä mukautua kuljettajan liikkeisiin. Eri ajotoimintoja valittaessa Four-C -iskunvaimennusjärjestelmä säätää jousituksen ominaisuuksia. Comfort-toiminto priorisoi sulavaa ajoa, ja Dynamic-toiminto tekee ohjauksesta terävämmän ja herkemmän. Individual-toiminto antaa kuljettajan itse räätälöidä asetuksensa. 

Räätälöidyt ajotilat auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivimmat ajoasetukset. Voit helposti säätää moottoriasetuksia, vaihteistoa, ohjausta, jarrua, ajovakausjärjestelmää sekä moottorin start/stop -toimintoa. 

 

Millainen on
sinun unelmiesi
Volvo V60?

Rakenna unelmiesi V60 Volvon omalla rakennustyökalulla. 
Voit valita autoon haluamasi lisävarusteet, vanteet ja sisustuksen.

Vain Autosalvasta:

AUTOSALPA SOPIMUS 
Volvo V60 D3 Business aut ilman suurta 1. erää esim.

599 € / kk*

tai 45 986,98  €

Hinta sisältää:

 • pysäköintitutka eteen ja taakse
 • Volvo On Call
 • talvirenkaat
 • alennus 1 305 €
 • autoveron
 • toimituskulut

Autosalpa Sopimukseen sisältyy:

 • sopimusaika 36 kk
 • 15 000 km / vuosi
 • ei suurta ensimmäistä erää
 • tasaerät 599 € / kk*
 • taattu takaisinostohinta sopimuksen lopussa 27 000 €


Lisäksi huollon sijaisauto veloituksetta ja muut Autosalpa Klubin edut!

Halutessasi saat myös huoltosopimuksen, hinta alkaen 54 € / kk.

 

Huom. Tarjouksen laskelma on esimerkki. Räätälöimme jokaisen sopimuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Myyjämme kertovat sinulle mielellään lisää.

Mikäli sinulle tulee vuoden aikana enemmän kilometrejä, voit tiedustella vaihtoehtoisia kilometriratkaisuja myyjältä.

Lue mitä muuta sopimus sisältää >

Volvo V60 D3 Business aut Autosalpa Sopimuksella: autoveroton kokonaishinta 38 335,50 € (sis. toimituskulut 583,50 €, Continental 225/50R17 5-Double Spoke Silver -talvirenkaat 1 907 €, pysäköintitutkan eteen ja taakse 250 €, Volvo on Call:n 500 € ja alennuksen 1 305 €). Arvioitu autovero 7 651,48 €, autoverollinen kokonaishinta 45 986,98 €. V60-mallisto EU-yhd. 5,7 l/100 km,CO2 146 g/km (uusi mittaustapa). Kuvan auto erikoisvarustein.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: V60 D3 Business aut 599 € / kk. Kokonaishinta 45 986,98 € (sis. toimituskulut, autoveron, Volvo on Call:n, pysäköintitutkan, alennuksen ja talvirenkaat), käsiraha 599 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 599 €, rahoitettava osuus 45 577,98 €, kuukausierä sisältää koron 1,90 %, perustamismaksun 190 € ja käsittelymaksun 9 € / kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 48 163,99 € ja todellinen vuosikorko 2,40 %. Taattu ostohinta autosta sopimuksen lopussa 27 000,00 €. Koskee rajoitettua erää autoja.

Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki, ja se koskee tiettyä erää Autosalvan valikoimassa olevia autoja. Varusteet saattavat poiketa esimerkkiautojen varusteista. Lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Sopimuksessa sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä, ja se edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly yllä mainittuihin kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 20 snt / km.

**Volvo huoltosopimus 36 kk: Volvo Sopimus tehdään Volvo Car Finlandin kanssa. Auton ylläpitokustannukset, määräaikaishuollot ja muut korjaukset katetaan asiakkaan maksamaa kiinteää kuukausierää vastaan. Sopimuksen kiinteä kuukausimaksu määräytyy automallin, auton moottorin ja vaihteiston sekä arvioitujen kilometrien mukaan. Volvo Sopimukseen kuuluu valmistajan tai maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset ja -pöytäkirjan mukaiset määräaikaishuollot käsittäen työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat, sekä normaalin kulumisen ja ajoneuvon normaalin käytön aiheuttamat välttämättömät mekaanisten ja sähköisten vikojen ja vahinkojen korjaukset (sis. työn ja materiaalit, esim. öljyt, nesteet ja alkuperäiset varaosat).