Yksi auto, kaksi sydäntä

Volvon laaja T8-hybridimallisto saapuu Autosalpaan: sinulla on nyt täydellinen mahdollisuus koeajaa juuri sinua kiinnostava hybridimalli! Ladattavissa T8 Twin Engine -hybridimalleissa sähkö- ja polttomoottori toimivat yhdessä ja tarjoavat suuren tehon (390 hv), pienen polttoaineenkulutuksen ja mahdollisuuden ajaa puhtaasti sähköllä.
Autosalpa_logo_nega2.png
Hybridikiertueen aikataulu:

Hämeenlinna ja Hyvinkää 8. - 10.4.
Porvoo ja Kerava 11. - 13.4.
Kouvola ja Kotka 15. - 17.4.
Lahti 25. - 27.4.

Onko sinun seuraava autosi hybridi? 

Hybridi on vaihtoehto sinulle, joka haluat nauttia vähäpäästöisestä ja ekologisesta autoilusta kuitenkaan tinkimättä suorituskyvystä.

Hybriditekniikka yhdistää bensiinimoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet sulavaksi kokonaisuudeksi, jossa etupyörät ovat bensiinikäyttöiset ja takapyörät toimivat sähkömoottorilla. Tämä mahdollistaa paitsi välittömän kiihtyvyyden, myös nelivedon tarvittaessa.  

Tutustu Volvon hybridimallistoon ja tule koeajamaan mallisto, kun hybridikiertue pysähtyy Autosalpaan!
Aikataulun löydät ylempää.  

 

LISÄTIETOA HYBRIDEISTÄ LÖYDÄT VOLVON SIVUILTA

 

Mitä hybridi tarkoittaa?

Hybridin toiminta perustuu kaksiosaiseen moottoriin, joista toinen käyttää polttoaineenaan bensiiniä ja toinen toimii sähköllä. Yhdistetty moottori yltää parhaimmillaan jopa 390 hv:n teholukemiin, mikä kertoo huomattavasta suorituskyvystä. Hybridin etuna on, että suorituskyvyn lisäksi auto on myös taloudellinen: sähkömoottori mahdollistaa merkittävästi pienemmän kulutustason. 

Suomen olosuhteisiin sopiva

Hybridi on juuri sopiva valinta Suomen olosuhteissa. Auton neljä eri ajotilaa on suunniteltu mukautumaan kaikkiin eri tilanteisiin. Hybriditila takaa sulavan ja taloudellisen ajokokemuksen arkiseen liikenteeseen, Pure electric -tilassa voit ajaa melutta nollapäästöillä ja Power-tilassa poltto- sekä sähkömoottorit toimivat yhdessä luoden maksimaalista suorituskykyä. 

Sähkömoottorin kantama yhdellä latauksella on lämpötilasta riippuen 30-45 km, jonka jälkeen kone alkaa käyttää polttoainetta. Lataaminenkin onnistuu helposti esimerkiksi työpäivän tai yön aikana. 

Toimintasäde

Kun pelkkä sähkömoottori on käytössä, toimintasäde voi parhaimmillaan olla jopa 45 km. Sähkömoottoria lataamalla sinun on mahdollisuus hyötyä edullisemmista kilometreistä, kun pystyt vaikuttamaan polttoainekustannuksiin ajaessasi lyhyttä matkaa. 

4 ajotilaa

Neljän eri ajotilan ansiosta hybridi tarjoaa tarkkaa voimansiirron hallintaa. Voit myös yhdistellä vaihtoehdoista juuri sinulle parhaiten sopivimman ajotyylin Individual-asetuksen avulla. 

  1. Hybridi-tila käyttää bensiini- ja sähkövoimaa ja tuottaa parhaan tasapainon tehon ja taloudellisuuden välillä.
  2. Pure-tila käyttää vain sähkömoottoria, jolloin päästöt pysyvät nollassa.
  3. Power-tila yhdistää bensiini- ja sähkömoottorin täyden tehon ja varmistaa parhaan suorituskyvyn.
  4. AWD kytkee jatkuvan nelivedon.

Hybridin etuja

Taloudellisuus

Hybridi on ekologinen ja ympäristöystävällinen autoiluvaihtoehto, joka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Voit ajaa lyhyempiä matkoja pelkästään sähköllä ja säästää näin paitsi polttoainekustannuksissa myös ympäristöä. 

Suorituskyky

Hybridi tarjoaa ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta. Moottoriyhdistelmän ansiosta autossa on kunnolla vääntöä, joka mahdollistaa esimerkiksi helpot ja turvalliset ohitukset. 

Edullisuus

Yksi latauskerta riittää lämpötilasta riippuen noin 45 kilometrin ajomatkaan. Tällä toimintasäteellä esimerkiksi työmatkojen taittaminen onnistuu helposti, ja töissä auton voi taas ladata paluumatkaa varten. Sähkömoottorin hyödyntäminen vähentää polttoainekustannuksia. 

 

TUTUSTU VOLVON
HYBRIDI-MALLISTOON

Valittavanasi ovat Volvo V60 T8, S90 T8, V90 T8, XC60 T8 ja XC90 T8. Volvo lataushybridi -mallisto alkaen: autoveroton hinta 53 600 €, autovero 1 990,93 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 56 190,93 €. EU-yhd. 2,1-3,5 l/100 km, CO2 47-82 g/km (uusi mittaustapa, WLTP). Kuvan autot lisävarustein. Volvo XC40 Twin Engine tulee mallistoon myöhemmin.

Volvo S90 T8 

Uuden Volvo S90:n muotokieli kertoo ruotsalaisesta ylellisyydestä. Malli on valittu Vuoden Autoksi Suomessa 2017 ja Tekniikan Maailman Vuoden Talviautoksi 2017.

TÄHÄN MALLIIN R-DESIGN- TAI INSCRIPTION -HUIPPUVARUSTELU 990 € 

Volvo V90 T8

Volvo V90 on klassinen farmari, joka yhdistää monikäyttöisyyden puhtaaseen eleganssiin ilman kompromisseja. 

TÄHÄN MALLIIN R-DESIGN- TAI INSCRIPTION -HUIPPUVARUSTELU 990 € 

Volvo XC60 T8

Volvo XC60 on kaupunkimaasturi skandinaavisella asenteella. Voimakas muotoilu ja ruotsalainen tyylikkyys yhdistyvät käytännöllisiin sisätiloihin ja uraauurtavaan huipputeknologiaan. 

Volvo XC90 T8

Volvo XC90 on elegantti citymaasturi täynnä harmonista, puhdaslinjaista muotoilua ja pelkistettyä ylellisyyttä. Uusinta tekniikkaa edustavat turvallisuusvarusteet lupaavat mukavuutta kaikille seitsemälle matkustajalle.

TÄHÄN MALLIIN R-DESIGN- TAI INSCRIPTION -HUIPPUVARUSTELU 990 € 

 

Volvo V60 T8

Uusi Volvo V60 on muuntautumiskykyinen sportswagon, joka auttaa sinua ottamaan jokaisesta hetkestä kaiken irti. Edistyksellinen alusta, tehokkaat mottorit ja säädettävät ajotilat takaavat sinulle kiehtovan ajokokemuksen.