Talvietusi erään Renault Captur -malleja

Huippuvarusteltu Captur kampanjahintaan 19 490 €. Etusi jopa 2 700 €!
Autosalpa_logo_nega3.png
KOMPAKTI KATUMAASTURI RENAULT CAPTUR KAMPANJAHINTAAN

Talven läpi taivaltaminen on helppoa, kun kumppaninasi on kompaktien katumaasturien ykkönen, Renault Captur! Myymme nyt erän varastossamme olevia Captureita mahtavin varuste-eduin kampanjahintaan 19 490 €. Toimi pian, sillä autoja on rajoitetusti!  

ETUSI JOPA 2 700 €! 

Captur TCe 90 Zen 19 490 € 

Erä autoja talviseen kampanjahintaan. Etusi jopa 2 700 €! 

Hinta sisältää: 

  • metallivärin
  • moottorilämmittimen ja lämpöpaketin
  • nastarenkaat (Michelin)
  • toimituskulun ja autoveron

Vastaavan Captur-mallin normaalihinta alkaen 19 970 € (ei sis. toimituskuluja tai yllä mainittuja varusteita). Lisävarusteet ja värit vaihtelevat autokohtaisesti. Saat lisätietoja myyjältäsi! 

 

Lue mitä muuta sopimus sisältää >

Renault Captur TCe 90 Zen esim. 16 697,89 €. Metalliväri, moottorilämmitin, lämpöpaketti ja nastarenkaat yhteensä 2 376 €, toimituskulut 583,50 €. Autoveroton kokonaishinta varusteiden ja toimituskulujen kanssa 19 657,39 €. Arvioitu autovero 2 525,21 €, autoverollinen kokonaishinta 22 182,60 €, kampanja-alennus 2 692,60 €. Autoverollinen kampanjahinta autolle 19 490 €. 

YLELLISTÄ METALLINHOHTOA

Kohota Capturisi uudelle tasolle hohdokkaalla metallivärillä. Metalliväri sisältyy Capturin kampanjahintaan. 

Matkusta mukavammin myös talvella

Moottorilämmitin ja lämpöpaketti varmistavat, että sinä voit istahtaa aina lämpöiseen autoon, vaikka ulkona paukkuisikin pakkanen. Moottorilämmitin ja lämpöpaketti kuuluvat Capturin kampanjahintaan. 

Pitoa liukkaille teille

Laadukkaiden Michelinin X-ICE North 4 -nastarenkaiden avulla matkantekosi sujuu turvallisesti kelistä riippumatta. Renkaat kuuluvat Capturin kampanjahintaan. 

Katso Captur -esittelyvideo
Hyödynnä Autosalpa Klubi -jäsenyys

Arvio nykyisestä autostasi?

Haluatko tietää, mitä saisit nykyisestä autostasi vaihdossa uuteen Renault Capturiin? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin toimitamme sinulle arvion sekä tarjouksen tunnin sisällä! Tarvittaessa pyydämme lisätietoja sähköpostitse tai soittamalla.