Hae Hyundai Kona -testikuljettajaksi!

Oletko sinä etsimämme Hyundai Kona -testikuljettaja? Etsimme sanavalmiita testikuljettajia, jotka haluavat jakaa kokemuksensa Konasta muiden kanssa. Hae mukaan täyttämällä lomake tällä sivulla 31.5. mennessä!
Autosalpa_logo_nega3.png

Testikuljettajakampanjassa valitsemme hakijoiden joukosta kuljettajat, jotka saavat auton käyttöönsä viikonlopun ajaksi. Testijakson jälkeen kuljettajat kertovat omista kokemuksistaan puhelinhaastattelussa, jonka pohjalta kirjoitamme testikuljettajaraportin. Hae mukaan täyttämällä lomake tällä sivulla 31.5. mennessä!

Tutustu aiempiin testikuljettajaraportteihin täällä >>

Sinun valintasi. Sinun autosi.

Uuden Hyundai Konan henki on moderni ja yksilöllinen. Voit itse vaikuttaa lopputulokseen valitsemalla juuri sinun tyyliisi sopivat värit ja varusteet. Kona on pieni SUV, jonka saa myös nelivetona!

Hyundai Kona alk. 22 590 € (sis. toimituskulut)

Hyundai-myyntimme palvelee sinua Porvoossa, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä.

Uusi Kona on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin ja muuttuviin tilanteisiin. Tilaa on runsaasti sekä matkustajille että matkatavaroille - tavaratilaa on 361 litraa.

Uudessa Konassa on edistyksellistä teknologiaa, kuten heijastusnäyttö, älypuhelimen langaton lataus ja kelluva kosketusnäyttö. Matkustamossa kuljettajan ja matkustajien suojana on yhteensä kuusi turvatyynyä.

Valitse kahden tehokkaan turboahdetun bensiinimoottorin välillä: nelivetoinen, 1,6 litrainen, 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla varustettu (130 kW / 177 hv) tai etuvetoinen, 1-litrainen (88 kW / 120 hv), johon on yhdistetty 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

 

Täytä hakulomake

Oletko sinä etsimämme testikuljettaja? Hae oheisella lomakkeella, ja voit päästä testaamaan uutta Konaa viikonlopun ajaksi ja kertomaan sitten kokemuksistasi puhelinhaastattelun merkeissä! Ilmoitamme valituille testikuljettajille henkilökohtaisesti.

Tutustu testikuljettajakampanjan sääntöihin >>