Lisätietoa Autosalpa Sopimuksesta

Osamaksupohjainen, omistamiseen perustuva rahoitustapa

Autosalpa Sopimus on osamaksupohjainen rahoitus, joka perustuu auton omistamiseen. Siksi siinä sovelletaan normaalia luottopäätöskäytäntöä. Sopimus edellyttää kasko- ja liikennevakuutuksen ottamista. Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Teollisuuskatu 1 B, 00510 Helsinki.

Mitä autoja Autosalpa Sopimus koskee? 

Autosalpa Sopimuksen voi tehdä lähes mihin tahansa uuteen autoon. Sivuilla esitetyt autot ovat ainoastaan esimerkkejä. Mahdolliset lisävarusteet nostavat kuukausierän hintaa. Autosalpa Sopimusta ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

Asiakkaalla on vastuu auton ylläpidosta

Asiakkaalla on auton täysi ylläpitovelvoite, ja kaikki huollot ja korjaukset on teetettävä Autosalpa Oy:ssä, jotta sopimus jatkuu. Huollot ja vakuutukset eivät sisälly kuukausierien hintoihin, mutta sopimukseen voidaan lisätä huoltosopimus.

Sopimuksen ylittävät kilometrit laskutetaan

Ylimenevät kilometrit laskutetaan hintaan 20 snt / km sopimuksen päättyessä. 

Sitoudumme ostamaan auton takaisin 

Sitoudumme ostamaan asiakkaalta OP Yrityspankki Oyj:lle siirretyllä osamaksusopimuksella rahoitetun, sopimusta koskevan auton sopimukseen kirjatulla lunastushinnalla. Asiakkaan on viimeistään 1 kuukausi ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää ilmoitettava myyjälle, että haluaa myyjän lunastavan auton, ja palautettava auto myyjälle viimeisen erän maksupäivään mennessä. HUOM. Sopimukseen määritelty takaisinostohinta on aina auton minimihinta. Auton arvo voi myös olla suurempi kuin sopimuksessa määritelty hinta, jolloin hyvitämme oikean jäännösarvon ja sopimukseen kirjatun lunastushinnan välisen erotuksen asiakkaalle. 

Autosalpa Sopimus ei vaikuta asiakkaan vastuisiin osamaksusopimussuhteessa OP Yrityspankki Oyj:n kanssa. Asiakkaan on maksettava osamaksusopimuksen mukainen kauppahinta kokonaisuudessaan sopimuskauden kuluessa tai sovittava auton lunastuksesta myyjän kanssa ennen osamaksusopimuksen viimeisen erän maksupäivää. 

Voit lunastaa auton itsellesi missä tahansa vaiheessa sopimusta

Asiakkaalla on oikeus lunastaa sopimuksessa mainittu auto itselleen sopimuskauden aikana kulloinkin avoinna olevan velkapääoman määrällä, lisättynä mahdollisilla osamaksusopimukseen perustuvilla viivästyskoroilla ja perintäkuluilla sekä sopimuksen ennenaikaisesti päättyessä perittävällä palkkiolla. 

Hyvitämme sinulle jopa 2 000 €, kun vaihdat autosi ennen sopimuskauden päättymistä 

Sitoudumme maksamaan autosta taatun takaisinostohinnan lisäksi hyvityshinnan, mikäli vaihdat auton Autosalvassa viimeisen sopimusvuoden aikana (24 – 36 kk). Hyvityshinta on vähintään 2 000 € vaihtaessasi uuteen Volvoon ja vähintään 1 000 € vaihtaessasi uuteen muun merkkiseen autoon. Edellytämme, että auto on hyvin pidetty ja auto on ikäänsä vastaavassa siistissä kunnossa.  Kesken sopimuskauden vaihdettaessa ajokilometrit suhteutetaan kuluneeseen sopimusaikaan. Jos esimerkiksi haluat vaihtaa auton uuteen 24 kk:n kohdalla, kilometrejä voi olla ajettuna 30 000 km. 

 

NÄIN PÄÄSET ALKUUN

ETUSIVULLE